Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стикер за задно стъкло "Fiat Forum Bulgaria"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ето и при мен как изглежда , само че сега е в горния край и е външно залепен,понеже ще фолирам джама :D
    Прикачени файлове
    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Бройте ме и мен ако ще ръчате ГОЛЕМИ стикери
      Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

такаааааа, от днес печатницата ми каза, че цената става двойна, така че стикерчето вече струва 2лв.п.п.по-късно ще коригирам и груповите цени и цените с доставка.
        СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
        бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
        сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
        ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

phoenix написа:
          такаааааа, от днес печатницата ми каза, че цената става двойна, така че стикерчето вече струва 2лв.
          Явно фиатките са станали доста популярни, а от там и търсенето на стикери е нараснало
          SEAT Leon Cupra 300
          Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Има все още доста Фиати без стикер, така че ще има достатъчно хляб за печатниците .
            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
              Има все още доста Фиати без стикер, така че ще има достатъчно хляб за печатниците .
              И за автосервизитеееее Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
              SEAT Leon Cupra 300
              Triumph Street Triple 765 R

Коментар

VooDoo написа:
                batproho написа:
                И за автосервизитеееее Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                Май си прав
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Такааааареших да напиша този пост, понеже мисля че е редно. Всеки който преведе парите по сметката и ми прати лично съобщение си получава стикера.Предвид това, че в пощата ми искат почти 2лв. Реших следното:Всеки който иска да му пратя един стикер ще си плаща доставката или 1 стикер = 2лв. + 2лв. доставка = 4лв.(за всяка точка от страната - пристига за 2-3 дена, много хора могат да потвърдят)5 стикера = 10лв. (в цената е включена доставката до всяка точка на страната)п.п.от 1 до 4 стикера се плаща доставката+плика - 2 лвп.п.2Ако ми пращате съобщения от рода на: "искам стикер как да си го получа", или "ще се оправим с парите"....сами се сещате, че няма да има никакво развитие. Всеки от нас е зает и си цени времето. Имате представа колко време отнема да си зарежеш работата и да отидеш до пощата, да чакаш по опашки, за да изпратиш едно писмо.Ако има колеги от Варна, могат да заповядат в офиса ми или по срещите. Сметката, по която се превеждат парите, я има едва ли не на всяка 2-ра стр. от темата, но ще я напиша отново и на тази:сметката:IBAN: BG40 PRCB 9230 4015 4427 14Емил Валентинов ПенчевBIC код : PRCBBGSFПрокредит Банк, Клон: Варна 2
                  phoenix написа:
                  ами умувах и какво реших: Значи, давам си банковата сметка, и за колегите от София най-добре един човек да преведе примерно 40 лв. и аз му пращам 21 стикера, той ще ги раздава и ще си събере парите от колегите. За колегите от другите градове, могат да превеждат пари по сметката, като изрично да упоменавате, че става дума за стикер и за колко броя. Примерно: захранване за 1(2, 3, 10) стикера от НИКА и Трите Имена.и задължително след това ми пишете лично, че сте превели и адрес на който да си получите стикера. (добре че пощата ми е на близо), в отговор на лично ще ви пращам и извлечение от банката, че съм получил и става дума за същия човек.За всички които имат свободно време, стикера е качен в http://www.fiat-bg.org/Downloads/Sticker/ с името logo-cut.cdrтеглите го на една флашка и във всяко рекламно студио ще ви го изрежат.За Варненци.... до 2-3 дена, ще имам стикерите в офиса и можете да минавате директно през офиса да си ги вземате(само искам да помоля за прозвъняване по телефона предварително, за да не се окаже че ме няма и да се разкарвате напразно) или на сбирките.п.п.Иначе на никого няма да откажа да му пратя стикер.
                  СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                  бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                  сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                  ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

опа
                    Прикачени файлове

Коментар

http://www.pic-bg.net/files/67jxm224...plzwv2cyss.jpg BROKENhttp://www.pic-bg.net/files/rp5wxg6tnd0j4vtrkm9gay3q69k4suzk5kgriwmu.jpg BROKENОтличаващият се символ е приложен
                      Fiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
                      Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!

Коментар

Скоро ще тонирам и задното стъкло и тогава ще пусна нови снимки понеже ще стане по-контрастен надписа.Иначе и сега се вижда стикера в профила на гаража ми.

Коментар

и аз ще взема да накипря стикерче на моя бравок

Коментар

Колеги,в София някъде Младост,Студ.град има ли рекл.агенция?Някой знае ли.Не можах да намеря в нета.
                            Marea Weekend
                            2,4 JTD 130 '99

Коментар

Още малко търпенийце и ще завърша крилото на Живето и там ще изтипосам стикера.

Коментар

аз намерих в овча купел и си изкарах голям и малък
                                Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Working...
                                X