ето и при мен как изглежда , само че сега е в горния край и е външно залепен,понеже ще фолирам джама :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стикер за задно стъкло "Fiat Forum Bulgaria"
Collapse
X
-
такаааааа, от днес печатницата ми каза, че цената става двойна, така че стикерчето вече струва 2лв.п.п.по-късно ще коригирам и груповите цени и цените с доставка.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Има все още доста Фиати без стикер, така че ще има достатъчно хляб за печатниците .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
VooDoo написа:batproho написа:Има все още доста Фиати без стикер, така че ще има достатъчно хляб за печатниците .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Такааааареших да напиша този пост, понеже мисля че е редно. Всеки който преведе парите по сметката и ми прати лично съобщение си получава стикера.Предвид това, че в пощата ми искат почти 2лв. Реших следното:Всеки който иска да му пратя един стикер ще си плаща доставката или 1 стикер = 2лв. + 2лв. доставка = 4лв.(за всяка точка от страната - пристига за 2-3 дена, много хора могат да потвърдят)5 стикера = 10лв. (в цената е включена доставката до всяка точка на страната)п.п.от 1 до 4 стикера се плаща доставката+плика - 2 лвп.п.2Ако ми пращате съобщения от рода на: "искам стикер как да си го получа", или "ще се оправим с парите"....сами се сещате, че няма да има никакво развитие. Всеки от нас е зает и си цени времето. Имате представа колко време отнема да си зарежеш работата и да отидеш до пощата, да чакаш по опашки, за да изпратиш едно писмо.Ако има колеги от Варна, могат да заповядат в офиса ми или по срещите. Сметката, по която се превеждат парите, я има едва ли не на всяка 2-ра стр. от темата, но ще я напиша отново и на тази:сметката:IBAN: BG40 PRCB 9230 4015 4427 14Емил Валентинов ПенчевBIC код : PRCBBGSFПрокредит Банк, Клон: Варна 2phoenix написа:ами умувах и какво реших: Значи, давам си банковата сметка, и за колегите от София най-добре един човек да преведе примерно 40 лв. и аз му пращам 21 стикера, той ще ги раздава и ще си събере парите от колегите. За колегите от другите градове, могат да превеждат пари по сметката, като изрично да упоменавате, че става дума за стикер и за колко броя. Примерно: захранване за 1(2, 3, 10) стикера от НИКА и Трите Имена.и задължително след това ми пишете лично, че сте превели и адрес на който да си получите стикера. (добре че пощата ми е на близо), в отговор на лично ще ви пращам и извлечение от банката, че съм получил и става дума за същия човек.За всички които имат свободно време, стикера е качен в http://www.fiat-bg.org/Downloads/Sticker/ с името logo-cut.cdrтеглите го на една флашка и във всяко рекламно студио ще ви го изрежат.За Варненци.... до 2-3 дена, ще имам стикерите в офиса и можете да минавате директно през офиса да си ги вземате(само искам да помоля за прозвъняване по телефона предварително, за да не се окаже че ме няма и да се разкарвате напразно) или на сбирките.п.п.Иначе на никого няма да откажа да му пратя стикер.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
http://www.pic-bg.net/files/67jxm224...plzwv2cyss.jpg BROKENhttp://www.pic-bg.net/files/rp5wxg6tnd0j4vtrkm9gay3q69k4suzk5kgriwmu.jpg BROKENОтличаващият се символ е приложенFiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!
Коментар
-
Скоро ще тонирам и задното стъкло и тогава ще пусна нови снимки понеже ще стане по-контрастен надписа.Иначе и сега се вижда стикера в профила на гаража ми.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар