и аз вече мога гордо да заявя,че имам стикер за задно стъкло Yellow_Flash_Colorz_PDT_11
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стикер за задно стъкло "Fiat Forum Bulgaria"
Collapse
X
-
karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook
-
koki4aaa написа:Здравеите момчета и от мен ,аз съм нов и все още не мога да се оправя със саита. Но намерих това за стикера на задния прозорец,и ако може някак си и аз да се сдобия с такъв по-някакъв начин . мн ще се радвамwith SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
darkcat2005 написа:koki4aaa написа:Здравеите момчета и от мен ,аз съм нов и все още не мога да се оправя със саита. Но намерих това за стикера на задния прозорец,и ако може някак си и аз да се сдобия с такъв по-някакъв начин . мн ще се радвамФиат завинаги!!!!
Фиат Типо-1.4 75кс.
Фиат Палио-1,7 ТД 70кс. 6000к и аз прогледнах
фиат Крома 1.9 Multijet 16V-мечта
Коментар
-
Неискам да мрънкам или да спамя просто прочетох как мога да си поръчам и после ми обещаха че ще ми дадат стикер защото имало аз просто съм много ентусиазиран и малко търпението ми недостига Yellow_Flash_Colorz_PDT_05with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
bobti написа:darkcat2005 написа:koki4aaa написа:Здравеите момчета и от мен ,аз съм нов и все още не мога да се оправя със саита. Но намерих това за стикера на задния прозорец,и ако може някак си и аз да се сдобия с такъв по-някакъв начин . мн ще се радвамСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар