Някой в Бургас има ли повече стикери трябва ми един за на жената пунтото ще си го платя разбира сеКолега и един пост е достатъчно ясен! Няма смисъл да го публикуваш по 1 път на всеки час!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стикер за задно стъкло "Fiat Forum Bulgaria"
Collapse
X
-
Re: Стикери
staho написа:Някой в Бургас има ли повече стикери трябва ми един за на жената пунтото ще си го платя разбира сеКолега и един пост е достатъчно ясен! Няма смисъл да го публикуваш по 1 път на всеки час!!!magriot написа:В Бургас има ли откъде да се вземат стикери ?Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
mnpenchev
magriot написа:Наистина трябва да направим някаква организация, защото в Бургас кола със стикер не съм виждал.
Коментар
-
Колеги някои в София продава ли голям стикер.ако има такъв нека едно ЛС ще си платя разбира сеПС. извинявам се за Офтопика но кои в софия продава малките кръгли стикери?Благодаря предварително за отговораШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
някои колега със свободно време (5 мин.) би ли премерил колко е Мах. дължината на стикераЩото си мисля да сложа по един на задните (странични) стъклаШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
magriot написа:Наистина трябва да направим някаква организация, защото в Бургас кола със стикер не съм виждал.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Абе Колеги и аз искам стикер много яко изглежда някои от Стара Загора да има стикер в излишък ще платя естествено и Още нещо ако някой колеги от Стара Загора случаино прочетат тук да погледнат и в отдела за Сбирки и специално СТЗ щот замря яко работата Мерси предварително и ПоздравиFiat Bravo 1.6 16V Бебчето ))
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар