Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стикер за задно стъкло "Fiat Forum Bulgaria"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някой в Бургас има ли повече стикери трябва ми един за на жената пунтото ще си го платя разбира сеКолега и един пост е достатъчно ясен! Няма смисъл да го публикуваш по 1 път на всеки час!!!

Коментар

Стикери

В Бургас има ли откъде да се вземат стикери ?

Коментар

Re: Стикери

staho написа:
        Някой в Бургас има ли повече стикери трябва ми един за на жената пунтото ще си го платя разбира сеКолега и един пост е достатъчно ясен! Няма смисъл да го публикуваш по 1 път на всеки час!!!
        magriot написа:
        В Бургас има ли откъде да се вземат стикери ?
        Колеги, ако искате може да се съберем повече хора и да си поръчаме наведнъж стикерите иначе няма смисъл, всеки да поръчва отделно и гледам, че минимум трябва да се поръчат 5 броя, а пък като ви трябва само 1 за какво са ви още 4. Дайте да се разберем нещо и да ги поръчаме заедно, драснете по някое ЛС.Поздрави.
        Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Стикери

Наистина трябва да направим някаква организация, защото в Бургас кола със стикер не съм виждал.

Коментар

magriot написа:
            Наистина трябва да направим някаква организация, защото в Бургас кола със стикер не съм виждал.
            Ела на някоя сбирка и ще видиш доста

Коментар

Колегите от Бургас от по-горе: Ако не сте се сдобили , още със стикери да вземем да поръчаме , гледам че сме 4 човека ?
              Brava 1.6 ELX

Коментар

Колеги някои в София продава ли голям стикер.ако има такъв нека едно ЛС ще си платя разбира сеПС. извинявам се за Офтопика но кои в софия продава малките кръгли стикери?Благодаря предварително за отговора
                Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Здравейте колеги, има ли някакъв начин и аз да се сдобия с такъв стикер? Ако да, как и колко ще ми излезе удоволствието?
                  FIAT Punto 1.1 SPI '97

Коментар

Ето го и моят стикер,малко късно го пускам въпреки че го имам от 2 месеца но....важното е че е тук
                    Прикачени файлове
                    ----------------------------------------------------------------------------
                    Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
                    ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
                    ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ

Коментар

някои колега със свободно време (5 мин.) би ли премерил колко е Мах. дължината на стикераЩото си мисля да сложа по един на задните (странични) стъкла
                      Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                      Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                      Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                      Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Ами по корелския файл който е качен тук е 51,5 cm х 7,226 cm , но винаги може да отидеш с файла в някое рекламно студио и да ти го изрежат с какъвто размер искаш ти

Коментар

СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                          бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                          сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                          ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

magriot написа:
                            мини през паркинга на пристанището - към х-л Приморец от 8.30 до 17.30 - Синята птица със стикера си почива там всдеки работен ден и ме чака
                            Fiat Punto 1.1-Синята птица
                            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Този уикенд, макар и с плевенска регистрация и аз се развявах из Бургас с големият стикер
                              Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Абе Колеги и аз искам стикер много яко изглежда някои от Стара Загора да има стикер в излишък ще платя естествено и Още нещо ако някой колеги от Стара Загора случаино прочетат тук да погледнат и в отдела за Сбирки и специално СТЗ щот замря яко работата Мерси предварително и Поздрави
                                Fiat Bravo 1.6 16V Бебчето ))

Коментар

Working...
                                X