Такааааареших да напиша този пост, понеже мисля че е редно. Всеки който преведе парите по сметката и ми прати лично съобщение си получава стикера.Предвид това, че в пощата ми искат почти 2лв. Реших следното:Всеки който иска да му пратя един стикер ще си плаща доставката или 1 стикер = 1лв. + 2лв. доставка = 3лв.(за всяка точка от страната - пристига за 2-3 дена, много хора могат да потвърдят)5 стикера = 5лв. (в цената е включена доставката до всяка точка на страната)п.п.от 1 до 4 стикера се плаща доставката+плика - 2 лвп.п.2Ако ми пращате съобщения от рода на: "искам стикер как да си го получа", или "ще се оправим с парите"....сами се сещате, че няма да има никакво развитие. Всеки от нас е зает и си цени времето. Имате представа колко време отнема да си зарежеш работата и да отидеш до пощата, да чакаш по опашки, за да изпратиш едно писмо.Ако има колеги от Варна, могат да заповядат в офиса ми или по срещите. Сметката, по която се превеждат парите, я има едва ли не на всяка 2-ра стр. от темата, но ще я напиша отново и на тази:сметката:IBAN: BG40 PRCB 9230 4015 4427 14Емил Валентинов ПенчевBIC код : PRCBBGSFПрокредит Банк, Клон: Варна 2
phoenix написа:
Коментар