fihi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стикер за задно стъкло "Fiat Forum Bulgaria"
Collapse
X
-
другата седмица ще съм в Търново и ще ти донеса лично стикер. Дай си телефона да те намеря, като дойда.Ще мина и през Русе, така че ако има хора от пътя Варна - Търново - София - Търново - Русе - Варна, да пишат, за да взема достатъчно стикери за всички с мен.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
А аз как мога да се сдобия с едно такова стикерче,от Пазарджик съм и ако е възможно бих искал да си поръчам един.----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
-
phoenix написа:другата седмица ще съм в Търново и ще ти донеса лично стикер. Дай си телефона да те намеря, като дойда.Ще мина и през Русе, така че ако има хора от пътя Варна - Търново - София - Търново - Русе - Варна, да пишат, за да взема достатъчно стикери за всички с мен.Пунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
-
IvanIanushev написа:А аз как мога да се сдобия с едно такова стикерче,от Пазарджик съм и ако е възможно бих искал да си поръчам един.----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
-
еми, колегахубаво питаш ама погледни и по-напред в темата.... поне на всяка 2-ра страница има начини за получаване.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
За София се обръщайте към Илко - Стикера струва левче.За другите има си указания на почти всяка страница, как да се сдобиете със стикера. На 7-ми и 8-ми ще сме в Търново и мога да оставя там на някой... акоима желаещи.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
phoenix написа:За София се обръщайте към Илко - Стикера струва левче.За другите има си указания на почти всяка страница, как да се сдобиете със стикера. На 7-ми и 8-ми ще сме в Търново и мога да оставя там на някой... акоима желаещи.Fiat Punto 1.7TD
Mazda 626 2.0
Fiat Croma 2.4 Multijet
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар