Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мареа Weekend 1,4.

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #31
    biker_81 написа:
    sugarboy написа:
    biker_81 написа:
    sugarboy написа:
    Аз съм с Мареа 1,6, че даже и комби, ама хич не е мъртвец, това не знам отде го измисли. А гледах на един колега служебното Мондео - за всеобща изненада беше с 1,4 двигател, хем е комби и е голяма талига.
    Да не е мъртвец сравнен с жигула ... . Колега погледни реалистично малко под 3000 оборота просто няма никой при 1,6.Даже си ми е в ред колата че и други съм карал такива и пак са така.
    Нищо общо с действителността няма това, което казваш. Да не се засегнеш, ама явно и твоята не е хич добре, а и тези, които си карал, също.
    Ами и вие да не се засегнете ама явно не сте карали нищо по мощно от Марея 1,6 че да знаете какво значи да върви колата :D .Да върви под 3000 оборота ама само на първа.Я пробвай на баир на трета или четвърта с 2000 оборота.Газта е до долу но колата н евърви,не се заяждам но е факт че Мареята сравнена примерно с Лагуна 2,0 8 клапана дето е 113 коня и е по тежка върви много по слабо особенно в ниски обороти и с повече хора.
    И защо ти е да мъчиш колата с 2000 оборота? При положение, че максималния ти въртящ момент е към 4000 оборота? Няма бензинов двигател дето да я караш на висока предавка и обороти с 2000 под Макс въртящ момент и да те тегли по баира. То и дизел няма де, щот при него 2000 под МВМ си е 100-200 оборота. То затова се има шофьори и шофьори - затова може и да те издуха някой с двигател 1,1 - защото знае как да се възползва от двигателя си.Съдейки по Бравото смятам, че Мареа с този двигател ще може да поддържа 130 км/ч, но повече надали. Общо взето - кола за спокойни хора без уклон към каскадьорски изпълнения.
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

    Коментар

    Working...
    X