То вярно, че на обущaря децата ходят боси, но при мен ВСИЧКИ драйвери са последни версии и всички ВЕРСИИ са сертифицирани от малкитемеки, но въпреки това в 10% от случаите, когато реша да пиша във форума или скайп - щайгата се рестартира. Малкитемеки твърдят, че е драйвър - писна ми... Смених всички, няколко пъти. Сега си го изчаквам да се рестартира и си пиша мнението
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с компютър.
Collapse
X
-
Еми колеги аз мисля вариантите да се резва компа са три, hardware, windows, virus. Ако има проблем с калппави драйвери, би трябвало всичко да се омазва по Х-а, ако windows е виновен би трябвало да се резва при някой спесифични процеси, аз залагам на hardware слабо захранване, кофти сектори на диска, RAM, VGA. Ако се опита да се пусне допълнитален товар, принтер скенер т.н. захранването би трябвало да сдаде багажа, това важи и за натоварване на процесора (skype, clone TV). Eто аз сега имам проблем с единия лаптоп, без ОС-ма когато е студен всичко става, форматира си харда, инсталира ОС-ми, загрее ли резва когато си иска и инсталцията се проваля, сега ще го отварям да търся проблема(най-вероятно кофти закачена RAM).
Коментар
-
u_bo
Tornado написа:Проблема остана след поредната преинсталация.И на скайп и на клониране се рестартирва.
Коментар
-
Преинсталирах нагласих всичко както пише в книгите и пак се появи проблема.Закачам ТВ и започват рестартите.Набирам познат в скайп с използване на камера и отново същата история.Твърдо започвам да си мисля за умаляло захранване и проблеми с него.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
u_bo
Tornado написа:Преинсталирах нагласих всичко както пише в книгите и пак се появи проблема.Закачам ТВ и започват рестартите.Набирам познат в скайп с използване на камера и отново същата история.Твърдо започвам да си мисля за умаляло захранване и проблеми с него.
Коментар
-
deadairplane
-
u_bo
Tornado написа:Благодаря на отзовалите се оправих го с драйвер изтеглен от ATI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар