Така понеже виждам наказанието ти е изтекло, най вероятно с обяснението, че си мърляч и често се палиш на калпазани като мен дето сквернят любимото ти отборче ще ти отговоря. Ако има такова нещо като заяждане от моя страна, значи провокирам подобни постове като твоя, което значи, че трябва да бъда наказан.Дали да престана да поствам зависи от много фактори, но ти не си между тях.Относно това дали упражнявам физически труд върху жени (защото аз друго не съм пробвал), честно казано го избягвам напоследък, щото нормален човек не си е*е роднините.А на лекарския въпрос дали въобще ми става, ще ти отоворя така.... Май по-скоро не е второто.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
УРАААААА
Collapse
X
-
LiGuru написа:Така понеже виждам наказанието ти е изтекло, най вероятно с обяснението, че си мърляч и често се палиш на калпазани като мен дето сквернят любимото ти отборче ще ти отговоря. Ако има такова нещо като заяждане от моя страна, значи провокирам подобни постове като твоя, което значи, че трябва да бъда наказан.Дали да престана да поствам зависи от много фактори, но ти не си между тях.Относно това дали упражнявам физически труд върху жени (защото аз друго не съм пробвал), честно казано го избягвам напоследък, щото нормален човек не си е*е роднините.А на лекарския въпрос дали въобще ми става, ще ти отоворя така.... Май по-скоро не е второто.
Коментар
-
LiGuru написа:И освен това нямам кинти да се разхубавявам, кат ми се доиска. Не ми се иска да си типичен CSKA -р с европейски манталитее на победител....Мисля в една друга тема един твой заблуден събрат те усведоми как го е налегнал срамът при вида на подобни като теб ЦСКА-ри.....
Коментар
-
nai7 написа:LiGuru написа:И освен това нямам кинти да се разхубавявам, кат ми се доиска. Не ми се иска да си типичен CSKA -р с европейски манталитее на победител....Мисля в една друга тема един твой заблуден събрат те усведоми как го е налегнал срамът при вида на подобни като теб ЦСКА-ри.....
Коментар
-
LiGuru написа:nai7 написа:LiGuru написа:И освен това нямам кинти да се разхубавявам, кат ми се доиска. Не ми се иска да си типичен CSKA -р с европейски манталитее на победител....Мисля в една друга тема един твой заблуден събрат те усведоми как го е налегнал срамът при вида на подобни като теб ЦСКА-ри.....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар