целта ми е колегите да внимават при зарежданеиначе той си се разправя с OMV
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нагли и крадливи служители в OMV
Collapse
X
-
u_bo написа:сега се сещам че всеки търговски обект е ДЛЪЖЕН да има книга за оплаквания.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
u_bo
NikMar написа:u_bo написа:сега се сещам че всеки търговски обект е ДЛЪЖЕН да има книга за оплаквания.
Коментар
-
NikMar написа:u_bo написа:сега се сещам че всеки търговски обект е ДЛЪЖЕН да има книга за оплаквания.Bravo 1.6/16V ... и на газ
Коментар
-
Дааааа.... По тия ОМВ-та почнаха да правят каквото си искат. Затова няма милост от моя страна вече. Никога не идва никой когато зареждам, не че чакам да дойде, но са длъжни. В почти 95% от случайте си сипвам сам. И винаги взимам касова бележка, навик от бащата , понякога и фактура. Днес например направо щях вече да вдигна скандал. Седя си аз на ОМВ Бояна посока горубляне и акам пред мен колата която беше, едно Браво, да зареди. Както и да е изчаках ги хората мъж и жена моткаха се спокойно. Влизам вътре след като заредих догоре и 5мин чакам да ме обслужат. Касите празни а хората си говорят как въпросният Пич с Бравото си зарязал жената. И след 5-тата минута се сетиха, че има и клиенти които искат да си платят. Просто вече не знам какво да мисля. Уж американски маниери почнаха да се налагат по МкДоналдс и Шел дори и ОМВ, но явно вече ги събират всякакви.Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
Коментар
-
аз пък винаги стоя и чакам да ми заредят колкото съм казал и после отивам да плащам...а като сляза на ОМВ до ЖП гарата си зареждам сам и ми е най-добре сипвам бавно и точно колкото искам...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Roko написа:Добре де, Вие като зареждате не чакате ли да заредят толкова, за колкото сте казали?Аз винаги изчаквам и след това отивам да платя!Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар