пиша го тук, за да го видят повече хораедин приятел спира на OMV да зареди газказва да му сипят за 20 лева и влиза да плащаонзи на касата пита коя колонкаобаче задава и странния въпрос: "за колко си заредил?"нашия човек си казва 20касиера взима парите обаче скатава касовата бележкаагента се усеща че става нещо след странния въпрос и си иска бележкатаи какво се оказва - зареденото гориво е за 17 лева и някакви стотинкиследва панаир и оправданието е, че колата толкова била събрала което естествено не е вярно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нагли и крадливи служители в OMV
Collapse
X
-
maiska
-
А аз веднъж сипвам на жигулата газ. Казах на младежа да сипе 20 лв, и отидах да плащам. Дадах 20 лв и не чаках за бележка.Излезнах от вънка и преместих колата да и помпя гумите, и след около 3 - 5 минути излиза касиерката да хвърля някъкъв боклук и ми вика "ама аз си мислех че сте си тръгнали вече".И аз се чудя кво става, а тя ми каза че жигулата била събрала 18лв и малко, но ме нямало на колонката и си мислеля че съм си тръгнал, и ми каза да ида да си ми даде рестото. Аз останах много радостен от цялата случка и много учуден, много исках да и ги оставя на нея, но тогава бях безработен и щях да птъувам а имах 7-8 лв. и отидах и си ги взех.Тва е на ОМВ в Банишора - до затвора.Bravo JTD 105 '98
Коментар
-
Аз затова винаги и навсякъде си искам касовата бележка и гледам какво пише на нея.Започвам да ставам като Робокоп - подозрителен, мнителен и винаги очите на четири. Ха си се отпуснал малко, ха са ти го поставили.По улиците пълно с камикадзета, в трамвая джебчии, у форумите "дребни" мошеници.По бензиностациите лъжат първо с качеството и количеството, после момчетата дето бачкат там и те просят с’тинки, че шефо се скръндза за заплати....или ще ти сипят дизел вместо бензин...Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
Е аз затова си пълня винаги сам - ако си сипя бензин - моя грешка. 2-ро - пълня си до ръба БЕЗ да си оливам колата с капките. 3-то - дори и да ми сипва друг - няма как да отида да платя, при положение че ключовете са на капачката, и като си свърши човека работата, поглеждам колонката какво е отчела.
Коментар
-
Roko написа:Добре де, Вие като зареждате не чакате ли да заредят толкова, за колкото сте казали?Аз винаги изчаквам и след това отивам да платя!Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Аз винаги чакам за касова.Толкова нещо съм прочел, че все си викам почакай там няколко секунди няма да загубиш кой знае кво ама си вземам касовата всеки път!"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
u_bo
до Sev:колега на сайта на ОМВ има факс на офиса им в София.След подобно изпълнение им пуснах един факс с написани:дата, час , коя бензиностанция и описание на случката.Написах си името и телефон за връзка и ги посъветвах да си погледнат в записите от камерите.Определено ефект ИМАШЕ ако само си мълчи твоя човек и разчита на форумите, ефектта ще е окло 5 % от този на добре написаното оплакване.сега се сещам че всеки търговски обект е ДЛЪЖЕН да има книга за оплаквания.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар