Кажете каква карта да взема за интернет за лаптоп/стар модел от тука нещо например, или някъде другаде, нещо цени да знаете http://www.pazaruvaj.com/mrezhovi-karti-c3658/
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кажета каква карта да взема за интернет за лаптоп/стар модел
Collapse
X
-
Re: кажета кеква карта да взема за интернет за лаптоп/стар м
kluchar написа:кажета кеква карта да взема за интернет за лаптоп/стар модел от тука нещо например или някаде другаде нещо цени да знаете http://www.pazaruvaj.com/mrezhovi-karti-c3658/
Коментар
-
Re: кажета кеква карта да взема за интернет за лаптоп/стар м
wwweb написа:kluchar написа:кажета кеква карта да взема за интернет за лаптоп/стар модел от тука нещо например или някаде другаде нещо цени да знаете http://www.pazaruvaj.com/mrezhovi-karti-c3658/Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
u_bo
ако е дърта кочина и не си сигуренси вземи USB LAN карта,за около 20-30 лв. има избор.после на всякаккъв компютър може да я ползваш - лаптопи и стационарни ..
Коментар
-
u_bo написа:ако е дърта кочина и не си сигуренси вземи USB LAN карта,за около 20-30 лв. има избор.после на всякаккъв компютър може да я ползваш - лаптопи и стационарни ..I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Аз на стария лаптоп имах точно такъв проблем.купих си една ПЦМЦИ карта, която се оказа че изобщо компа не я разпознава. Добре че из офиса има разни стари кошници, и я смених с една друга, която работи и до днес.Интересното беше, че моята карта (очевидно 32 бит) тръгна на по-стар модел Компак от моя Компак, а на моя не ще...Иначе ключарю, ако не си си намерил карта, мога да ти дам моята. Стария лаптоп вече не работи, а картата си стои...
Коментар
-
Ми аз затова му разправям да дири само 16bit (TypeI/II).С тях проблеми няма.И ако някой се сети за името на онази фирма във Физическия (на ул Джеймс Ваучер ) нека да я каже на клучаря, че съвсем ми излезе от главата...От там съм купувал много такива карти, има бол...Иначе може да се пита и в Лиана, и в Итема...Нова такава карта трудно ще намери - сигурно вече няма живи създателиI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Esper написа:u_bo написа:ако е дърта кочина и не си сигуренси вземи USB LAN карта,за около 20-30 лв. има избор.после на всякаккъв компютър може да я ползваш - лаптопи и стационарни ..
Коментар
-
karal fiat написа:е точно вчера си зех юсб към лан на едно топче 500к.с. за сина и е супер. само за 18лв. какво му плащаш? и вече има нет.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
u_bo
Esper написа:karal fiat написа:е точно вчера си зех юсб към лан на едно топче 500к.с. за сина и е супер. само за 18лв. какво му плащаш? и вече има нет.
Коментар
-
Re: лан
kluchar написа:аз имах преди намерих си е на улицата работеща от едни където опъват мрежи и е дадох да е продават в един магазин -заложна къща ни пари ни карта ама тогава нямах лаптоп-това е че като е пробвам трябва да се настройI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Esper написа:karal fiat написа:е точно вчера си зех юсб към лан на едно топче 500к.с. за сина и е супер. само за 18лв. какво му плащаш? и вече има нет.
Коментар
-
Re: лан
kluchar написа:аз имах преди намерих си е на улицата работеща от едни където опъват мрежи и е дадох да е продават в един магазин -заложна къща ни пари ни карта ама тогава нямах лаптоп-това е че като е пробвам трябва да се настройSOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар