Ха, спечелих баса Дали да не разделя биричата с вече бившия министър?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
На бас, че няма да сменят министър Петков!
Collapse
X
-
PASSARELLA написа:Жалко! Ако БСП има способни министри, то това бяха Руменчо Петков и Иво Калфин...Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Фонтана или Запалката подаде (или му подадоха - това няма да се разбере) оставката - това хубаво - аплодирам...Готов съм да почерпя не една бира, ами и каса бира - купон да става... :D Лошото е, че лично аз не вярвам нещо да се промени към добро, защото дори и Р. Петк. е част от една порочна система, за която общо взето няма значение кой е министър, кой е едикакъв си и т.н. Дано да греша... Но скромните ми наблюдения до сега - не ме правят оптимист. А още по-лошото е, че дори тия дришльовци да си отидат - като знам кой се задава на хоризонта - лошо та нема на къде...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Lane Staley написа:Честно да си кажа, очаквах повече от Станишев и Ко.Единственият, който ме кефи в това правителство, е Вълчев. И донякъде Орешарски.
Коментар
-
gamma написа:dudulia написа:...тази партия не може да управлява добре страната ни.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Фонтана или Запалката подаде (или му подадоха - това няма да се разбере) оставката - това хубаво - аплодирам...Готов съм да почерпя не една бира, ами и каса бира - купон да става... :D Лошото е, че лично аз не вярвам нещо да се промени към добро, защото дори и Р. Петк. е част от една порочна система, за която общо взето няма значение кой е министър, кой е едикакъв си и т.н. Дано да греша... Но скромните ми наблюдения до сега - не ме правят оптимист. А още по-лошото е, че дори тия дришльовци да си отидат - като знам кой се задава на хоризонта - лошо та нема на къде...like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
PASSARELLA написа:Най-голямата грешка на българите е, че не дадоха 2-ри мандат на Костов. А най-голямата историческа грешка е, че той не стана премиер на мястото на Филип Димитров. Ако това бе станало, България щеше да е друга... Yellow_Flash_Colorz_PDT_14VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар