...боли ме пипера вече! Започнах да обяснявам на детето си да заминава в чужбина! Него няма да обрека на това на което обрекох себе си и съпругата си!Измекярската държава заслужава да бъде изтрита от лицето на Земята даже! Гнус...гнус! Срам ме е, че съм българин! Причината за срамът ми е в настоящето, а не в миналото. Което за съжаление също не може да бъде основателен повод за гордост. А дори всичко в историята ни да беше истина - тази жмел която населява днешна България - в никакъв случай не е наследник на ОНЕЗИ Великите...
Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
как може министър да им ходи на Галеви на крака...[/quote]Че какво лошо били оперативно интересни. Човека незнае :P Ако вашия най-добър приятел мине на ЧЕРВЕНО Вие ще спрете ли да си пиете ракийката заедно?
Уви, прав си. Много ми се иска да се обзаложа, че ще се махне, ама...Абе карай, за по една бира съм съгласен - надеждата ни крепи.Става ли?
Ако не се яви някой върл защитник на обратната теза, за да не бъде баса проформа - да съгласен съм! :D
То да ти кажа ако се появи върл защитник, ще заподозра, че е самият Петков Впрочем какъв ли ник би си избралспоред вас?И щом още не се е появил, предлагам да смятаме баса за сключен.
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
от дарик...Михаил Михайлов: Ако ген. Илиев проговори, нещата у нас ще станат страшни,,Ако генерал Илия Илиев проговори, нещата в България ще станат страшни
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
[quote:1ea403f0aa="donnna"]от дарик...Михаил Михайлов: Ако ген. Илиев проговори, нещата у нас ще станат страшни,,Ако генерал Илия Илиев проговори, нещата в България ще станат страшни
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
ето едно мнение в дир.бг Плевенският съдебен заседател Михаил Михайлов контрира, че ако вътрешния министър му заведе дело за клевета, ще иска ексхумация, за да видела световната общественост какво са ни заблудили и какво Румен Петков и посланик Авдеев са сложили в така наречения трап, гроб на Луканов. На вчерашните дебати в парламента във връзка с вота на недоверие към правителството, вътрешният министър се закани, че ще съди трима души за клевета - немският журналист Юрген Рот, плевенският съдебен заседател Михаил Михайлов и Волен Сидеров. В отговор пред Дарик радио Михаил Михайлов заявява:
Коментар