Хора 99% съм сигурен, че не само правителството няма да подаде оставка, но и "пикаещия фонтан", както наричат вътрешния министър в родния му град, нито ще подаде оставка, нито такава ще му бъде поискана, нито ще бъде отстранен по какъвто и да било друг начин! То бива бива наглост и дебелоочие, ама това вече на нищо не прилича! Та - има ли някой, който да се обзаложи!?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
На бас, че няма да сменят министър Петков!
Collapse
X
-
Lane Staley написа:Уви, прав си. Много ми се иска да се обзаложа, че ще се махне, ама...Абе карай, за по една бира съм съгласен - надеждата ни крепи.Става ли?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Не само, че не трябва да подава оставка нито той, нито цялото правителство. Безумство е, месеци преди края на мандата да има смяна на министри или предсрочни избори. Не съм убеден, че Румен Петков е замислил цялата история. А в момента, това като цяло не лошо правителство определено няма алтернатива.Чак не вярвам, че съм заклет Костовист!
Коментар
-
PASSARELLA написа:Не само, че не трябва да подава оставка нито той, нито цялото правителство. Безумство е, месеци преди края на мандата да има смяна на министри или предсрочни избори. Не съм убеден, че Румен Петков е замислил цялата история. А в момента, това като цяло не лошо правителство определено няма алтернатива.Чак не вярвам, че съм заклет Костовист!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
...
PASSARELLA написа:Не само, че не трябва да подава оставка нито той, нито цялото правителство. Безумство е, месеци преди края на мандата да има смяна на министри или предсрочни избори. Не съм убеден, че Румен Петков е замислил цялата история. А в момента, това като цяло не лошо правителство определено няма алтернатива.Чак не вярвам, че съм заклет Костовист!Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
Живо се интересувам от политика, но не обичам да я коментирам, тъй като съм стигал до сериозни караници дори с приятели. Конкретно за министъра на вътрешните работи: аз така и не разбрах какво е прегрешението му. Ако някой е разбрал, нека да обясни. Освен това смятам, че това е първия министър мъжкар след 10-ти ноември, който е начело на МВР.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Sev написа:време си е Петков да изчезваможе и другия да не върши работа, но този е адски нагъл и...нямам дума с която да се изразя
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар