Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

На бас, че няма да сменят министър Петков!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Историята ще го реши. Но съм убеден, че рядко има държави в които да има такъв политик. Ние ще си останем държавата, проваляла най-блестящите си политици. Щото просто сме Цървули....

Коментар

Едва ли смяната е потикната от Бг политиците- ония с рижите вежди от Брюксел правят всичко на брюкселско зеле- слушат повече Надка и Ванко- това е факт- ЕС е една фашизирана структура- и това е факт.
      Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Ами то Надка как да не я слушаш, сигурно владее доста методи за убеждаване :D И аз, въпреки че не съм й фен, бих я изслушал няколко пъти.
        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Колегата, дето защитава политиците, и казва че сме цървули и си проваляме великите политици, мога да му кажа да си гледа работата. Пич, нямаме нито един политик като политик. Всичките са маскари. Както казваше Бай Ганьо. И само ще ти припомня. България няма загубена война на бойното поле. Всичко загубено е в следствие на загубените политици. Защото в България такива няма.

Коментар

Значи мнението на дълбоката провинция го знаем. Оставете някой да изкаже и друго мнение! Провинцията ни докара до тука и продължава да наглее!!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_25 Имате си Атака, имате си ВМРО, имате си Бойко...оставете ни намира!

Коментар

Passarella, май сме на едно мнение, с изключение на това за провинцията... айде сега, и тук разбираме кой какво... Ако нещо добро се е случило в БГ за тези 18-19 години, то е точно по времето на Костов. Прав си - историята ще го покаже, но лошото е, че тогава и ние ще сме в историята.А това, че тоз министър си подаде оставката нищо не значи. Той ще си остане пак там във властта, и пак ще краде с пълни шепи. Като Р.Овч. - свалиха го от министерското кресло и го направиха шеф на бюджетната комисия... Р.Петков просто спаси правителството, щото иначе щяха хептен да им спрат кранчето от ЕС. То народа няма да скочи, щото сме овце, ама ония като дават пари, искат да знаят къде отиват, а не да наливат в бездънна яма...

Коментар

Не вярвам да е спасил правителството. Късно лято - ранна есен се готвим за избори според мен.

Коментар

PASSARELLA написа:
                  Значи мнението на дълбоката провинция го знаем. Оставете някой да изкаже и друго мнение! Провинцията ни докара до тука и продължава да наглее!!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_25 Имате си Атака, имате си ВМРО, имате си Бойко...оставете ни намира!
                  1-во както разбираш под провинция? Всичко освен София е провинция така ли ? И аз съм от София ама не съм на твойто мнение. Не съм и "пришалец" в София. 2. Тоя израз "провинцията ни докара до тук и продължава да наглее" не го схванах. Имаш ппредвид, че управляващите ни са селяни? И кво лошо има. И Бушмени да са, стига да вършат работа, предполагам че никой няма да има нищо против. А да, и забравих че тачения от теб ЛОМСКИ циганин Костов, е над всички. Не споделям възгледите нито на ВМРО, нито на Атака. Атака са прави за някои неща, но като ги представят като пропаганда и отвратяват обществото. Особено чрез лидера си. Болен Сидеров. Аз лично не си спомням по времето на КОКОстов да се е случило нещо положително, освен, че държавата беше паднала на дъното след Жан Виденовото управление, а те успяха да стабилизират падането. Нищо друго.

Коментар

PASSARELLA написа:
                    Предварително се извинявам за тона.Провинция, а? Писна ми от такива като теб. Ти какъв си бе? Гражданин? Тази провинция, която е създала Българското Възраждане, докато в София са живеели две волски каруци шопи, за нея ли става дума? Ти като си от София да не си се родил с кръст на челото или с цирей на задника? Тази провинция, чиито представители в момента са по-голяма част от живеещите в София и които, сред боклуци, мизерия и грозни панелки на "кореняци софиянци", докарват огромна част от БВП на София?Разликата между гражданин и селянин идва от средновековието - селяните са бягали от селата, където кой де свари ги е плячкосвал, изнасилвал и убивал, в градовете, зад градските стени. Защото там е било по-сигурно. Мизерно, но сигурно. От там идва и израза, че гражданинът е свободен. Но ти май не си - свит като злобно куче зад стените на собствената си комплексарщина и омраза към другите. Научи се да уважаваш хората, да ги преценяваш не по произхода им, а по качествата им. А твоите, като гледам този пост, не са особено впечатляващи.Извинявам се на всички засегнати, извинявам се на всички софиянци, които проявяват толерантност и уважение към нас, провинциалистите ( по произход, а не по душа ).
                    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Нито съм толерантен, нито уважавам провинциализма. Отдавна ми е писнало да съм толерантен.PASSARELLA и Lane Staley всички желаем във форума да има приятелски дух и уважениеспрете с нападките един към другМодераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

PASSARELLA написа:
                        Нито съм толерантен, нито уважавам провинциализма. Отдавна ми е писнало да съм толерантен.
                        Идеята на цялото ми съчинение беше, че аз може да съм провинциалист по произход, но ти си провинциалист по душа.

Коментар

PASSARELLA написа:
                          Нито съм толерантен, нито уважавам провинциализма. Отдавна ми е писнало да съм толерантен.PASSARELLA и Lane Staley всички желаем във форума да има приятелски дух и уважениеспрете с нападките един към другМодераторски екип на fiat-bg.org
                          ха-ха браво на екипа дето се е изпльокал тука - какво неприятелско има в поста на Lane Staley, та го предупреждавате и него? или е нормално некой да говори глупости и обижда, а некой като го резне и аре и той е виновен и предупреден и т. нт....иначе по темата каквото - според мен сме свидетели на рекорди в сферата на краденето и нагляренето.....
                          "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
                          (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

Българина освен от футбол и политика изключително много разбира и от душевности и световни заговори... На българина истината неможе да се казва! Българина вярва, че нищо независи от него!Българина се гордее с историята си, нищо че не я знае!Българина неможе да бъде просто селянин или провинциалист - той е в центъра на вселената!За българина гражданско общество означава, че то живее в град! За българина закони има само когато са нарушени неговите съмнителни права!Така си е!

Коментар

Колега "неможе" са 2 думи. Не & може. Пише се : Не може

Коментар

charlie написа:
                                PASSARELLA написа:
                                ха-ха браво на екипа дето се е изпльокал тука - какво неприятелско има в поста на Lane Staley, та го предупреждавате и него? или е нормално некой да говори глупости и обижда, а некой като го резне и аре и той е виновен и предупреден и т. нт....иначе по темата каквото - според мен сме свидетели на рекорди в сферата на краденето и нагляренето.....
                                Благодаря колега.

Коментар

Working...
                                X