Историята ще го реши. Но съм убеден, че рядко има държави в които да има такъв политик. Ние ще си останем държавата, проваляла най-блестящите си политици. Щото просто сме Цървули....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
На бас, че няма да сменят министър Петков!
Collapse
X
-
Колегата, дето защитава политиците, и казва че сме цървули и си проваляме великите политици, мога да му кажа да си гледа работата. Пич, нямаме нито един политик като политик. Всичките са маскари. Както казваше Бай Ганьо. И само ще ти припомня. България няма загубена война на бойното поле. Всичко загубено е в следствие на загубените политици. Защото в България такива няма.
Коментар
-
Passarella, май сме на едно мнение, с изключение на това за провинцията... айде сега, и тук разбираме кой какво... Ако нещо добро се е случило в БГ за тези 18-19 години, то е точно по времето на Костов. Прав си - историята ще го покаже, но лошото е, че тогава и ние ще сме в историята.А това, че тоз министър си подаде оставката нищо не значи. Той ще си остане пак там във властта, и пак ще краде с пълни шепи. Като Р.Овч. - свалиха го от министерското кресло и го направиха шеф на бюджетната комисия... Р.Петков просто спаси правителството, щото иначе щяха хептен да им спрат кранчето от ЕС. То народа няма да скочи, щото сме овце, ама ония като дават пари, искат да знаят къде отиват, а не да наливат в бездънна яма...
Коментар
-
PASSARELLA написа:Значи мнението на дълбоката провинция го знаем. Оставете някой да изкаже и друго мнение! Провинцията ни докара до тука и продължава да наглее!!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_25 Имате си Атака, имате си ВМРО, имате си Бойко...оставете ни намира!
Коментар
-
PASSARELLA написа:Значи мнението на дълбоката провинция го знаем. Оставете някой да изкаже и друго мнение! Провинцията ни докара до тука и продължава да наглее!!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_25 Имате си Атака, имате си ВМРО, имате си Бойко...оставете ни намира!like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
PASSARELLA написа:Нито съм толерантен, нито уважавам провинциализма. Отдавна ми е писнало да съм толерантен.PASSARELLA и Lane Staley всички желаем във форума да има приятелски дух и уважениеспрете с нападките един към другМодераторски екип на fiat-bg.org"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
Българина освен от футбол и политика изключително много разбира и от душевности и световни заговори... На българина истината неможе да се казва! Българина вярва, че нищо независи от него!Българина се гордее с историята си, нищо че не я знае!Българина неможе да бъде просто селянин или провинциалист - той е в центъра на вселената!За българина гражданско общество означава, че то живее в град! За българина закони има само когато са нарушени неговите съмнителни права!Така си е!
Коментар
-
charlie написа:PASSARELLA написа:Нито съм толерантен, нито уважавам провинциализма. Отдавна ми е писнало да съм толерантен.PASSARELLA и Lane Staley всички желаем във форума да има приятелски дух и уважениеспрете с нападките един към другМодераторски екип на fiat-bg.orglike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар