Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

На бас, че няма да сменят министър Петков!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ха, спечелих баса Дали да не разделя биричата с вече бившия министър?
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

E той сам се сменя Сломоновското решение е да се съберете двамата и да изпиете по няколко бири заедно,по този добър повод.Сега интересното е РП кого е избрал да му наследи бизнеса
      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

По новините казаха, че един от вариантите за нов МВР Министър е Татяна Дончева Имаше една поговорка - От трън та на глог. Май важи с пълна сила.

Коментар

Жалко! Ако БСП има способни министри, то това бяха Руменчо Петков и Иво Калфин...

Коментар

PASSARELLA написа:
            Жалко! Ако БСП има способни министри, то това бяха Руменчо Петков и Иво Калфин...
            Кое е жалкото?Че способните им министри са способни само да си пълнят джоба и за друго нищо не стават?Аз бих казъл жалко,че г-н министър председателя,след близо 3 години трудов стаж(все още не ги е направил) няма смелоста да си подаде оставката и да признае пред целият български народ,че тази партия не може да управлява добре страната ни.
            Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
            Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

dudulia написа:
              ...тази партия не може да управлява добре страната ни.
              А, коя може? Щото за 18 години положението не е мръднало и толко те.
              Alfa 159 SW 2.4 Ti
              Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
              "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Честно да си кажа, очаквах повече от Станишев и Ко.Единственият, който ме кефи в това правителство, е Вълчев. И донякъде Орешарски.

Коментар

не виждам какво и кой ви кефи ... за мен всички са за

Коментар

Фонтана или Запалката подаде (или му подадоха - това няма да се разбере) оставката - това хубаво - аплодирам...Готов съм да почерпя не една бира, ами и каса бира - купон да става... :D Лошото е, че лично аз не вярвам нещо да се промени към добро, защото дори и Р. Петк. е част от една порочна система, за която общо взето няма значение кой е министър, кой е едикакъв си и т.н. Дано да греша... Но скромните ми наблюдения до сега - не ме правят оптимист. А още по-лошото е, че дори тия дришльовци да си отидат - като знам кой се задава на хоризонта - лошо та нема на къде...
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Lane Staley написа:
                      Честно да си кажа, очаквах повече от Станишев и Ко.Единственият, който ме кефи в това правителство, е Вълчев. И донякъде Орешарски.
                      И аз мисля, че само тия 2-мата знаят за кво са поставени там. А най омразната от всички ми беше онази мазната туркиня - Ебем Едем (Емел Етем). Чувам, че и тя е пътник. Дано да са правилни слуховете. Не мога да я гледам. През нейното измислено министерство колко пари се изпраха не е истина. Особено за телефон 112. Милиарди. И не функционира. Да не говорим за "единствената работеща служба в България" според медийте. Гъ Зъ (ГЗ или Гражданска Защита или както искате го приемайте). Работят само там където има камери. Иначе не можеш да ги намрериш къде са се свряли.

Коментар

gamma написа:
                        dudulia написа:
                        ...тази партия не може да управлява добре страната ни.
                        А, коя може? Щото за 18 години положението не е мръднало и толко те.
                        Мръднало е, но назад Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 . Песимист съм, това не е социална държава, както уж пише в Конституцията. Който разчита на държавата, няма да прокопса, поне в този живот . Дивият капитализъм, първоначалното натрупване на капитала и разчистването на територии с убийства явно все още не са приключили.
                        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                          Фонтана или Запалката подаде (или му подадоха - това няма да се разбере) оставката - това хубаво - аплодирам...Готов съм да почерпя не една бира, ами и каса бира - купон да става... :D Лошото е, че лично аз не вярвам нещо да се промени към добро, защото дори и Р. Петк. е част от една порочна система, за която общо взето няма значение кой е министър, кой е едикакъв си и т.н. Дано да греша... Но скромните ми наблюдения до сега - не ме правят оптимист. А още по-лошото е, че дори тия дришльовци да си отидат - като знам кой се задава на хоризонта - лошо та нема на къде...
                          Еееееееееееее, хайде сега. Виж как едната ти надежда се сбъдна. Повярвай, че може да се промени нещо. Знам, че е трудно, но все пак... Наистина никой, ама никой не вярваше, че този дебелокожия ще си подаде оставката ( или, че ще го накарат да си я подаде ), но виж, че олекна с една бира ( Шуменско, Шуменско )Нали китайците казват, че и най-дългия път започва с една ( първата ) малка крачка. Но това е успех - замислете се - министър подава оставка и то знаейки, че ще бъде приета. Някой помни ли подобно нещо? Не говоря за Милен велчевите мелодраматични изпълнения.

Коментар

Айде чакаме я вече оная от "тишината в спалнята..." да застане на мястото на Петков! Мисля че ако това стане шоуто ще продължи с нова сила и ще засенчи Мюзик Айдъл.
                            Брава 1.6 16V ELX
                            Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената

Коментар

Най-голямата грешка на българите е, че не дадоха 2-ри мандат на Костов. А най-голямата историческа грешка е, че той не стана премиер на мястото на Филип Димитров. Ако това бе станало, България щеше да е друга... Yellow_Flash_Colorz_PDT_14

Коментар

PASSARELLA написа:
                                Най-голямата грешка на българите е, че не дадоха 2-ри мандат на Костов. А най-голямата историческа грешка е, че той не стана премиер на мястото на Филип Димитров. Ако това бе станало, България щеше да е друга... Yellow_Flash_Colorz_PDT_14
                                А най-голямата грешка на Костов беше, че бързо взе властта! Трябваше да изчака още 5-6 месеца, за да може циментираните глави от бетонирания електорат на БКП да свършат и авоарите от "Бурканбанк" домашните консерви и туршии и да пукнат от глад и мизерия, за да не могат да връщат на власт "другарите" и чак тогава да идва на власт! Ето това е историческата грешка! А за втория мандат на Костов - и за това си прав - нямаше да остане нищо за царчето да краде!
                                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                                X