Киро, това за огромните мащаби на краденето при комунягите се знае още отпреди да дойдат на власт...Жалко че няма кой да се обзаложи за министъра
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
На бас, че няма да сменят министър Петков!
Collapse
X
-
...боли ме пипера вече! Започнах да обяснявам на детето си да заминава в чужбина! Него няма да обрека на това на което обрекох себе си и съпругата си!Измекярската държава заслужава да бъде изтрита от лицето на Земята даже! Гнус...гнус! Срам ме е, че съм българин! Причината за срамът ми е в настоящето, а не в миналото. Което за съжаление също не може да бъде основателен повод за гордост. А дори всичко в историята ни да беше истина - тази жмел която населява днешна България - в никакъв случай не е наследник на ОНЕЗИ Великите...Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
////Punto//// написа:PASSARELLA написа:Последните 8 години наистина са свързани с големи кражби.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Пуснете една анкета:"Ще го сменят""Няма да го сменят"Аз няма да гласувам в нея де, щото то е ясно че няма да го сменят, човечеца.Fiat Brava 1.6
Дядо Коледа - директно от Лапландия http://vbox7.com/play:93526954
Дядо Коледа - мерки за безопасност http://vbox7.com/play:488dccf8
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Lane Staley написа:Уви, прав си. Много ми се иска да се обзаложа, че ще се махне, ама...Абе карай, за по една бира съм съгласен - надеждата ни крепи.Става ли?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
[quote:1ea403f0aa="donnna"]от дарик...Михаил Михайлов: Ако ген. Илиев проговори, нещата у нас ще станат страшни,,Ако генерал Илия Илиев проговори, нещата в България ще станат страшниVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
ето едно мнение в дир.бг Плевенският съдебен заседател Михаил Михайлов контрира, че ако вътрешния министър му заведе дело за клевета, ще иска ексхумация, за да видела световната общественост какво са ни заблудили и какво Румен Петков и посланик Авдеев са сложили в така наречения трап, гроб на Луканов. На вчерашните дебати в парламента във връзка с вота на недоверие към правителството, вътрешният министър се закани, че ще съди трима души за клевета - немският журналист Юрген Рот, плевенският съдебен заседател Михаил Михайлов и Волен Сидеров. В отговор пред Дарик радио Михаил Михайлов заявява:Брава 1.6 16V ELX
Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар