Митак, много яки рибоци.Разпознах гупи, скаларии,хелери, сомове разни и другото накрая златната рибка ли е :D
Да,това накрая е златната.Тя ми е най старата.Тя ме "зариби",така да се каже.Бяха две златни ама едната още миналата година се разболя и остана само тази.Сега си живее заедно с две мустакати,дебели сомчета.А другите мъници са си отделно.От рибките на снимките само скалариите съм подарил на един приятел,че започнаха да си хапват от опашките на гупите(както се вийда и на снимките).
здравейте и от мен. хубава темичка се е заформила. аз също се занимавам с акваристика, но в момента големият ми аквариум е празен. искам да го продавам, ако някой се интересува случайно 120 литра е. транспортът е проблем, трябва някой със собствено возило да дойде да си го натовари.това само между другото. иначе поддържам в момента един 30 литров със скариди. ако не знаете, що за дзверове са това, ето една снимка (не е моя):декоративни сладководни скариди с размер 3 - 3,5 см. тези, които имам са като на снимката - red cherry.могат да се гледат с много малко видове риби в един съд, защото малките скаридки биват изяждани лесно. обикновено в съд със скариди не се гледат други твари.сега планирам ремонт и след него ще пусна по-голям аквариум (около 100 л).и да спомена накрая - фен съм на растенията в аквариума, то се вижда на тази снимка по-долу. това е моят 30 литров аквариум и снимката вече е моя. и аз се занимавам все още с добавяне на въглероден диоксид чрез смес от мая и захар, но се надявам скоро да се оборудвам с професионална система. малко са скъпички, но забравям за неудобствата с маята.
Alfa 147 JTD 115 hp
ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG
Колеги ще обясните ли по-подробно как става системата с мая и захар да я пробвам и аз, че растенията растат много бавно.Какво е съотношението,на колко време се подменя сместа,как се поднася CO2 в самият аквариум???
Днес като се прибрах.беше сталала голяма беля.Капака на аквариума се беше спукал на две,защото е от стакло.Някои да знае от какъв материал може да се направи?Мисля,че най лесно от дърво,но незнам дали няма да плесенясва.
Днес като се прибрах.беше сталала голяма беля.Капака на аквариума се беше спукал на две,защото е от стакло.Някои да знае от какъв материал може да се направи?Мисля,че най лесно от дърво,но незнам дали няма да плесенясва.
Много лесно става с маркуч директно от банята. Източвам го в сифона на банята и наливам директно от смесителя. Имам приставка която я завивам на смесителя.
Коментар