Дали знае някой къде се продават каски за скутери в София?Такива без предпазител за брадата и да са до 100лвПомагайте,че ми се кара моторче вече,пък аз някой път ще дойда на срещата с него да се похваляМисля да му лепна една емблема на фиат
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Едно въпросче за каска
Collapse
X
-
Що не си направиш от вестник... petar2202, сигурно ти се струва маловажно, обаче шлемът (каски носят миньорите и хокеистите ) може да ти спаси живота (да не се налага). Казвам го като активен моторист. Затова недей се стиска за 50-60 лв., ами си вземи нещо качествено. Шлемът, който търсиш, се води open face. Когато го купуваш не го взимай от Илиянци, ами от някой магазин за мото екипировка. Провери дали отговаря на европейския сертификат за безопасност ECE 22.05. По-евтини марки, но надеждни са Lazer, CMS, Caberg. Можеш да потърсиш из нета, вече има доста онлайн магазини за мото екипировка в България, а иначе можеш да провериш в магазините на Мотобум на ул. Любляна, на Априлия на ул. Св. св. Кирил и Методи до женския пазар, в магазин Пиаджо на Попа, на кръстовището на ул. Нишава и бул. България и т.н. Мисля, че за бюджета от 100 лв., който си определил, можеш да си вземеш нещо качествено.APRILIA Mille R '01
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар