Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Едно въпросче за каска

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Едно въпросче за каска

    Дали знае някой къде се продават каски за скутери в София?Такива без предпазител за брадата и да са до 100лвПомагайте,че ми се кара моторче вече,пък аз някой път ще дойда на срещата с него да се похваляМисля да му лепна една емблема на фиат

    #2
    Кви 100 лв.има по 30 лв. едни измислени Safebet навсякъде ги има.Точно като миньорски са
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

    Коментар


      #3
      А къде е адреса на това навсякъдеСейфбет имат и по шаренки някакви ама не съм виждал никъде да се продават.

      Коментар


        #4
        Ей сега като каза миньорски ми хрумна,че става и такава като за строеж ,жълта - най-тънко ще излезе

        Коментар


          #5
          Що не си направиш от вестник... petar2202, сигурно ти се струва маловажно, обаче шлемът (каски носят миньорите и хокеистите ) може да ти спаси живота (да не се налага). Казвам го като активен моторист. Затова недей се стиска за 50-60 лв., ами си вземи нещо качествено. Шлемът, който търсиш, се води open face. Когато го купуваш не го взимай от Илиянци, ами от някой магазин за мото екипировка. Провери дали отговаря на европейския сертификат за безопасност ECE 22.05. По-евтини марки, но надеждни са Lazer, CMS, Caberg. Можеш да потърсиш из нета, вече има доста онлайн магазини за мото екипировка в България, а иначе можеш да провериш в магазините на Мотобум на ул. Любляна, на Априлия на ул. Св. св. Кирил и Методи до женския пазар, в магазин Пиаджо на Попа, на кръстовището на ул. Нишава и бул. България и т.н. Мисля, че за бюджета от 100 лв., който си определил, можеш да си вземеш нещо качествено.
          APRILIA Mille R '01

          Коментар


            #6
            Това ми казаха и в скутер форума и сега съ харесал една по-скъпичка - 120лв.,ама била доста по-надежна.Днес ще ида да я видя.Иначе марката е Индекс,а модела май е Титан.

            Коментар

            Working...
            X