infineon Къде е тоя магазин и какъв е точния модел на трансмитера? Аз на Solam под 36 лв не намерих в нета. Искам да си купя за служебната кола, ама повече от 10-15 кинта не ми се дават, защото на фиата няма да го ползвам и не си струва харча.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FM Трансмитер
Collapse
X
-
Dzver написа:infineon Къде е тоя магазин и какъв е точния модел на трансмитера? Аз на Solam под 36 лв не намерих в нета. Искам да си купя за служебната кола, ама повече от 10-15 кинта не ми се дават, защото на фиата няма да го ползвам и не си струва харча.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
maiska
Аз съм с трансмитер за мр3 + флашка + слотове за 2 вида карти + дистанционно. Взех го от магазин на Мтел - 33 лв.Работи прилично. Има много възможности за избиране на честотата на излъчване и на настройките на звука.Като качество на звука не е като СД с мрЗ, но при мен може проблема да е и от колоните...
Коментар
-
maiska написа:Аз съм с трансмитер за мр3 + флашка + слотове за 2 вида карти + дистанционно. Взех го от магазин на Мтел - 33 лв.Работи прилично. Има много възможности за избиране на честотата на излъчване и на настройките на звука.Като качество на звука не е като СД с мрЗ, но при мен може проблема да е и от колоните...Fiat Marea 130JTD Weekend HLX
Коментар
-
Dzver написа:Аааа това само с телефони работи значи, не поддържа ЮСБ или някакви карти с памет, доколкото виждам. Нищо, ще търся на други места. Мерси за линка.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
...
pakumba написа:ами да за качеството всеки сам си решава дали го устойва. аз искам нещо да бръмчи там да не заспя, други пък повече случат музика отколкото карат, така че е лично. питай, спец съм по дистанциятаFiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
pakumba написа:Dzver написа:Аааа това само с телефони работи значи, не поддържа ЮСБ или някакви карти с памет, доколкото виждам. Нищо, ще търся на други места. Мерси за линка.Fiat Marea 130JTD Weekend HLX
Коментар
-
Re: ...
karloson написа:pakumba написа:ами да за качеството всеки сам си решава дали го устойва. аз искам нещо да бръмчи там да не заспя, други пък повече случат музика отколкото карат, така че е лично. питай, спец съм по дистанциятаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
PASSARELLA написа:И аз искам да си взема такава глезотия, обаче много ми пречи запалката, когато е отворена...някой да даде акъл!?Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
...
Относно бутоните на дистанционното, за които питах - бутон 1-"PICK SONG" се натиска след като от цифровите бутони се избере номера на песента, за да се отиде директно на въпросната песен... Например - натиска се 2+3+"пик сонг" - избира се 23 поред песен в списъка...Другия бутон - CH SET - така и не разбрах за какво е... При мен поне нищо не променя... Може би се ползва в други СД-та или трансмитери...Знам, че не откривам Америка, но понеже питах за бутоните, а никой не ми отговори, затова споделих какво съм открил. Може пък да е полезно за някой...Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
Пичове, щях да пускам нова тема за трансмисер ама открих, че вече сте я разсисквали. Мисля да си купя такава джаджа, защото не искам да сменям ЦД-то в колата и да визимам такова което чете мп3. Гледах едни, с флашка работят. Въпроса ми е следния: Трябва ли песните да са директно във флашката (примерно Hesen.mp3) или може и да са подредени на папки вътре. Защото не обичам да ги наметкам вътре и да ми вървят под ред според наименованието.
Коментар
-
////Punto//// написа:Пичове, щях да пускам нова тема за трансмисер ама открих, че вече сте я разсисквали. Мисля да си купя такава джаджа, защото не искам да сменям ЦД-то в колата и да визимам такова което чете мп3. Гледах едни, с флашка работят. Въпроса ми е следния: Трябва ли песните да са директно във флашката (примерно Hesen.mp3) или може и да са подредени на папки вътре. Защото не обичам да ги наметкам вътре и да ми вървят под ред според наименованието.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
////Punto//// написа:Пичове, щях да пускам нова тема за трансмисер ама открих, че вече сте я разсисквали. Мисля да си купя такава джаджа, защото не искам да сменям ЦД-то в колата и да визимам такова което чете мп3. Гледах едни, с флашка работят. Въпроса ми е следния: Трябва ли песните да са директно във флашката (примерно Hesen.mp3) или може и да са подредени на папки вътре. Защото не обичам да ги наметкам вътре и да ми вървят под ред според наименованието.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар