Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

На какво ухае в колите ви

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #31
    kiselo написа:
    snake написа:
    Ванилия и анти-табак са ми любимите аромати. А точно каква марка е ароматизатора, не знам, купих го от Била. На палиото имах някакъв "м-р Маркус", но нещо не можа да стане на мареата, по-тясно е мястото, на което се поставя.Между другото, когато тия дни правих профилактика на климатика и смених и филтъра на купето (известен и като поленов, а също и като анти-поленов филтър), ми предложиха да го напоят със съдържанието на ароматизатора. Някой правил ли е нещо такова и какъв е ефекта ?
    звучи интересно но според мен ефекта ще е доста краткотраен...
    Ами майстора пък каза, че купето ухаело, докато се смени филтъра. Но не ми се искаше да пробвам, да не настане някаква неясна воня в купето :D . В момента при включване на климатика в купето започва да мирише на спирт за дискети, ако помните миризмата. Една такава чиста, стерилна миризма, явно новия филтър по принцип си е ароматизиран.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

    Коментар


      #32
      На изгоряло масло, изпилен съединител и гореща гума :D:D:D

      Коментар


        #33
        В моята мирише винаги на пъпеш или ванилия и на женски парфюм :D :D :D
        ланчия либра 2.4 jtd 150к 2005 г--учебна

        Коментар


          #34
          Яко на цигари, но както каза Явор "Поне на мен не ми мирише на цигари.". Та, мързи ме да ходя да търса ароматизатори. Давайте и препоръки, ще ми се да е нещо силно, но да не е лепнато за парното ми или да виси и да навлиза в полезрението ми (Що за каприз са ме направили. :D).
          Fiat Stilo 1.9 JTD

          Коментар

          Working...
          X