в мойта пък ухае на крака дори без да съм бил в нея Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 може да е от джапанките, които сам залепил на тавана Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
На какво ухае в колите ви
Collapse
X
-
Ванилия и анти-табак са ми любимите аромати. А точно каква марка е ароматизатора, не знам, купих го от Била. На палиото имах някакъв "м-р Маркус", но нещо не можа да стане на мареата, по-тясно е мястото, на което се поставя.Между другото, когато тия дни правих профилактика на климатика и смених и филтъра на купето (известен и като поленов, а също и като анти-поленов филтър), ми предложиха да го напоят със съдържанието на ароматизатора. Някой правил ли е нещо такова и какъв е ефекта ?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Ванилия и анти-табак са ми любимите аромати. А точно каква марка е ароматизатора, не знам, купих го от Била. На палиото имах някакъв "м-р Маркус", но нещо не можа да стане на мареата, по-тясно е мястото, на което се поставя.Между другото, когато тия дни правих профилактика на климатика и смених и филтъра на купето (известен и като поленов, а също и като анти-поленов филтър), ми предложиха да го напоят със съдържанието на ароматизатора. Някой правил ли е нещо такова и какъв е ефекта ?Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар