Такава тема не мярнах тук мисля, че ще е интересна та нека аз започна моята цяла зима мирише на Круша просто този ароматизатор е уникален всяка сутрин мацах по парното и като духне цялата кола замирисва и още не е свършил. А вашите? Парфюми цигари алкохол храна и тн признайте си
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
На какво ухае в колите ви
Collapse
X
-
На ароматизатор - борова горичка. На времето карах 7г. една Регата вкарана от Австрия, в жабката незнам какво беше разлято, но докато я карах при всяко отваряне се усещаше някакъв приятен аромат и до сега се чудя как може толкова време да държи това чудо.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
ароматизатор тип "борче" купен от бензиджийницата на Лукойл с аромат зелен лимонп.п. а това го взех от бисерите... абе от Бургас насам колата се държеше добре, само дето през цялото време ми смърдеше ужасно, карах на отворени стъкла и умрех от студ. Чак на Пловдив забелязах че съм пуснал парното да духа в краката ми...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
coolboby написа:90% цигари и 10% процента някакъв АмбиПур който само той си знае какъв му е ароматаAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар