аз не бях прочел тази тема , но се стигна да я прочета... продавах кеснон и му пратих снимки на човека Х със ник daisu като по известен с lojitech_ и каза , че е от Ямбол ,но живеел във Монтана.... (но чак сега се сетих) . Каза ми да му го пратя по еконт до офис във Враца. Даде ми гсм 0897612987 . Минаха 4 дена от пращането и не пише изобщо. Изключил си е гсм-а и не пише в скайп (както каза автора на темата) Сега какво следва от Еконт трябва да ми върнат пратката ли ? Ако има някакво развитие по темата пишете и се пазете
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ами да се оплача от некоректен продавач
Collapse
X
-
Meril
Боя ще реши ли проблема колеги? И аз вече си изпатих тук...но смятам,че сте достатъчно големи да реагирате адекватно!
Коментар
-
Meril
За сега няма да го правя публично достояние.Всеки си има глава на раменете и си носи последствията за постъпките си.Съжелявам,че колегата е излъган! Но след като има адрес и всичко останало има как да се реагира по-адекватен начин,а не с побоища.
Коментар
-
Meril
-
Meril
Винаги съм била на мнение,че този форум трябва да има малко по-големи изисквания при регистрацията. Като лични данни говоря.Знам,че някои от Вас ще скочат сега,от къде на къде лични данни....но това не е сайт за запознанства,за да се крием нали? Толкова ли е трудно Администратора на сайта или модераторите да имат данните ни? Само те и при подобен проблем да се реагира както трябва? Помислете върху това,защото един такъв инцидент ни кара да се замислим и може да сбъркаме в отношенията си спрямо другите ни колеги.Знаете,че съм права!
Коментар
-
КАКВО сега лична карта лида показвам,ай стига с тия Инъче по повод измамите всеки си има глава на раменете,всеки може сам да мисли! Внимавайте какво правите и кого търгувате,а ако все пак има подобна измамама,за неголяма комисионна,едни големи момчета с големи ръце и юмруци и без много мозък,могат да ти върнат всичко от измамника.!!! Дали боя помага-каквото повикало,такова се обадило,дай сега като ме измамят и да сваля гащите и да питам за още Инъче аз затова почти не купувам в нета ВСИЧКО което има тук,мога да намеря и в магазините на нелоши цени,не си струва риска тукex.Мареа ТД100
Коментар
-
Meril
-
meril написа:Винаги съм била на мнение,че този форум трябва да има малко по-големи изисквания при регистрацията. Като лични данни говоря.Знам,че някои от Вас ще скочат сега,от къде на къде лични данни....но това не е сайт за запознанства,за да се крием нали? Толкова ли е трудно Администратора на сайта или модераторите да имат данните ни? Само те и при подобен проблем да се реагира както трябва? Помислете върху това,защото един такъв инцидент ни кара да се замислим и може да сбъркаме в отношенията си спрямо другите ни колеги.Знаете,че съм права!Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Meril
Коментар
-
donnna написа:то само бой оправя нещата... ама има и още едно нещо дето не се връща / няма да пиша кво е - сещайте се / само трябва да се намерят мераклии за тези две работи пък като гледам - мераклии има... п.п. Емо сори батка, ама аз ако бях на теб - нямаше да се надявам повече... само бои и е...
Коментар
-
staik написа:аз не бях прочел тази тема , но се стигна да я прочета... продавах кеснон и му пратих снимки на човека Х със ник daisu като по известен с lojitech_ и каза , че е от Ямбол ,но живеел във Монтана.... (но чак сега се сетих) . Каза ми да му го пратя по еконт до офис във Враца. Даде ми гсм 0897612987 . Минаха 4 дена от пращането и не пише изобщо. Изключил си е гсм-а и не пише в скайп (както каза автора на темата) Сега какво следва от Еконт трябва да ми върнат пратката ли ? Ако има някакво развитие по темата пишете и се пазете
Коментар
-
staik написа:аз не бях прочел тази тема , но се стигна да я прочета... продавах кеснон и му пратих снимки на човека Х със ник daisu като по известен с lojitech_ и каза , че е от Ямбол ,но живеел във Монтана.... (но чак сега се сетих) . Каза ми да му го пратя по еконт до офис във Враца. Даде ми гсм 0897612987 . Минаха 4 дена от пращането и не пише изобщо. Изключил си е гсм-а и не пише в скайп (както каза автора на темата) Сега какво следва от Еконт трябва да ми върнат пратката ли ? Ако има някакво развитие по темата пишете и се пазетеТря'а напиша нещо тука, нали
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар