Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ами да се оплача от некоректен продавач

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Айде бе няма ли някой колега от Враца да иде да му помогне на тоя да пусне пратката?
    Bravo 1.6 16v

Коментар

Проблемът идва от това, че хората, които пишем редовно тук, сме добронамерени, готови сме да услужим и смятаме, че всички във форума са такива. А се оказва, че не е така и има хора, които злоупотребяват с доверието, което по принцип се е създало между потребителите. Дано все пак това се окаже някакво недоразумение, макар по всичко да личи, че не е така.
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

ами става като във фв форума- 50 мнения, за д апубликува в продава и тва е.
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Колеги, благодаря за разбирането. Първо да кажа, че явно съм изгорял с една музика и с малко пари... майната им ! Ние да сме здрави пари ще изкараме и музика ще имаме нова. Не търся никакво ВЪЗМЕЗДИЕ, то си има наказания за всички тарикати и аз не искам да изпадам на такова ниво и начин на мислене, много хора тука ме познават и знаят че винаги съм помагал, много неща съм подарил.....По важното което ми хрумна тези дни, е дали можем по някакъв начин да се предпазим от такива тарикати. Предполагам във форума има доста юристи, които могат да кажат, може ли изобщо нещо да се измисли. Идеята ми е да си имаме някаква бланка/договор или нещо такова което да е в разделите купувам/продавам и при някаква сделка каквато и да е, да се попълва от двамата кандидати и така преди сделката или размяната всеки да има начин да си търси правата, а не като мен (като първия човек, на ти музика, на ти пари, на ти още пари.... еми що да не изгоря, щото само с доверие не става, и това че на мен не ми минава през акъла да излъжа, не значи че няма един куп криминални мозъци, дето само за това си мислят ) Та така.Ако някой има идея как да си направим такава система за опазване от крадци и тарикати сега е момента да удари едно рамо. А който иска да избегне сделка без този договор/формуляр... много ясно нещо не му е чиста работата и сделка няма и излъгани няма
          СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
          бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
          сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
          ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

phoenix написа:
            абе колеги, майната им на 100-те лева, не търся възмездие....
            Абе не става така, тоя утре ще излъже още някой. А като му се набие канчетоще се замисли малко следващия път.
            Ex Fiat 126P
            Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
            Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
            Alfa Romeo 147 1.6 TS
            Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

ами става като във фв форума- 50 мнения, за д апубликува в продава и тва е.
              напълно подкрепям! даже са малко 50 - 100 мнения!!! ако искат модераторите да пуснат и анкета!!! то не е форум, а продавалник....
              Fiat Punto 1.1-Синята птица
              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

В момента се въвежда ред с обявите.Явно има хора използвайки разрастването на форума пробват да припечелят нещо. И като гледам наплива явно успяват. Има колеги с по 100+ поста изключително в раздел Продавам. Има си специализирани борси за такива и съм съгласен че мястото им не е тук. Всички обяви в които не се продава нещо лично - примерно части от лична кола ще се местят след преценка от модераторите в "Бизбес обяви" Ако някой все пак има интерес може да ги чете там ...Приканвам всеки потребител който има съмнения по коректността на някоя обява да я докладва на екипа чрез бутона "Докладвай"Ще се опитаме да проверим коректността и но все пак е добре да се знае че мненията публикувани тук са собственост на пусналият ги, като той си носи цялата отговорност за съдържанието им. Ние все пак нямаме разследващи функции за да проверяваме истиността им.Ако сложим праг за пускане на обяви се страхувам че некоректни потребители в стремежа си да го постигнат ще пишат навсякъде офтопик.Освен това има и рейтинг на търговците - ако му лепнете минус там всеки който реши да прави сделка с него ще е предупреден

Коментар

аз неслучайно давам за пример все фв форума- той мисля след тунинг е най-големия авто форум и правилата определно са много по-строги. наистина след това правило за 50 мнения взеха да пускат в офф топик раздела, но какво от това като веднага се трият. крайно време е тук да има по-строги правила. дори в техния форум бизнес раздела е платен. може би се губи по този начин, може би не. въпреки всички мерки никога няма да може да се постигне 100% сигурност при сделките- това е ясно
                  Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                  Fiat Bravo'97 1,6 16v
                  Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

ilkor написа:
                    В момента се въвежда ред с обявите.Явно има хора използвайки разрастването на форума пробват да припечелят нещо. И като гледам наплива явно успяват. Има колеги с по 100+ поста изключително в раздел Продавам. Има си специализирани борси за такива и съм съгласен че мястото им не е тук. Всички обяви в които не се продава нещо лично - примерно части от лична кола ще се местят след преценка от модераторите в "Бизбес обяви" Ако някой все пак има интерес може да ги чете там ...Приканвам всеки потребител който има съмнения по коректността на някоя обява да я докладва на екипа чрез бутона "Докладвай"Ще се опитаме да проверим коректността и но все пак е добре да се знае че мненията публикувани тук са собственост на пусналият ги, като той си носи цялата отговорност за съдържанието им. Ние все пак нямаме разследващи функции за да проверяваме истиността им.Ако сложим праг за пускане на обяви се страхувам че некоректни потребители в стремежа си да го постигнат ще пишат навсякъде офтопик.Освен това има и рейтинг на търговците - ако му лепнете минус там всеки който реши да прави сделка с него ще е предупреден
                    Подкрепям напълно колегата. pakumba още е рано за платени обяви. И това може да стане.За сега предлагам на опарилите се да не използват куриери, или ако използват, да изискват данните на купувача, за да могат да си търсят правата.Тук, единственото, което можем да направим е да наложим бан на потребителя, и ако се появи под друго име, отново бан. Това е.phoenix ако бях на твое място, регистрирам се под друг ник пиша, срещам се с човека и му набивам канчето.
                    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Бре, много сте бойни всички бе Човека ви каза, че не ще така вие пак, бой та бой.
                      Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                      Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                      Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                      BMW X3 3.0D Aut

Коментар

iee написа:
                        Бре, много сте бойни всички бе Човека ви каза, че не ще така вие пак, бой та бой.
                        Ми като нямаме съдилища и полиция....как предлагаш?!?Можем да напишем едно word документче, с ваша помощ, качваме го на сървъра и се праща заедно с пратката. Със силата на договор.Изпраща се първо от получателя в такива случаи, по пощата. Не го ли получиш, пратка и сделка - няма...Проблема е че ние не можем да го наложим и да следим, изпращача си следи дали получава такова нещо по пощата.
                        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Авео написа:
                          Администрацията на форума е запозната с проблема и частични мерки вече са взети. Колегата е предупреден официално, без да му е наложен БАН, за да му се даде възможност да се защити във въпросната тема.http://forum.fiat-bg.org/profile.php...оздрави на всички и успех на Емо...
                          Yellow_Flash_Colorz_PDT_03 Някак си се чувствам по-сигурен! Хубаво е, когато има "административно-наказателни" мерки! Нещата няма да останат така! И все пак не трябва да се ограничават обявите! Важно е и необходимо във Фиат форума да се продават и автомобили! Важно е! Нека да се продават и ЦеДета и пеъри и изтъркани гуми! И други хубави, качествени и по-малко качествени неща! Само така форума ще се превърне в едно притегателно за потребителите място! Предлагам скоро, да бъдат добавени и още няколко важни за темата на форума раздели:Ясновидство, врачуване, разваляна на магии, магия за пари и любовДрехи втора употребаВсичко за 1,2,3 леваОтслабване без диети.

Коментар

Емо, докато четях ми хрумна нещо:Що не вземем да си разменим колите - аз ще ти дам Ланчата, а ти Алфата и 1000 лв ама ми я прати по куриер с парите П.С. Сори, ама не се сдържах

Коментар

Immortal написа:
                              Емо, докато четях ми хрумна нещо:Що не вземем да си разменим колите - аз ще ти дам Ланчата, а ти Алфата и 1000 лв ама ми я прати по куриер с парите П.С. Сори, ама не се сдържах
                              ами добре, прати ми първо 500 евро за да знам, че си сериозен, ама по куриер до офиса им във Варна, пък аз ще ти се обадя като ги получа
                              ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

GTipo написа:
                                ...... Можем да напишем едно word документче, с ваша помощ, качваме го на сървъра и се праща заедно с пратката. Със силата на договор.Изпраща се първо от получателя в такива случаи, по пощата. Не го ли получиш, пратка и сделка - няма...Проблема е че ние не можем да го наложим и да следим, изпращача си следи дали получава такова нещо по пощата.
                                все е нещо и ако единия от двамата се дърпа от това правило, просто няма да има сделка... а ко все пак човек се реши , тогава си е за негова сметка
                                ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Working...
                                X