Айде бе няма ли някой колега от Враца да иде да му помогне на тоя да пусне пратката?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ами да се оплача от некоректен продавач
Collapse
X
-
Проблемът идва от това, че хората, които пишем редовно тук, сме добронамерени, готови сме да услужим и смятаме, че всички във форума са такива. А се оказва, че не е така и има хора, които злоупотребяват с доверието, което по принцип се е създало между потребителите. Дано все пак това се окаже някакво недоразумение, макар по всичко да личи, че не е така.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Колеги, благодаря за разбирането. Първо да кажа, че явно съм изгорял с една музика и с малко пари... майната им ! Ние да сме здрави пари ще изкараме и музика ще имаме нова. Не търся никакво ВЪЗМЕЗДИЕ, то си има наказания за всички тарикати и аз не искам да изпадам на такова ниво и начин на мислене, много хора тука ме познават и знаят че винаги съм помагал, много неща съм подарил.....По важното което ми хрумна тези дни, е дали можем по някакъв начин да се предпазим от такива тарикати. Предполагам във форума има доста юристи, които могат да кажат, може ли изобщо нещо да се измисли. Идеята ми е да си имаме някаква бланка/договор или нещо такова което да е в разделите купувам/продавам и при някаква сделка каквато и да е, да се попълва от двамата кандидати и така преди сделката или размяната всеки да има начин да си търси правата, а не като мен (като първия човек, на ти музика, на ти пари, на ти още пари.... еми що да не изгоря, щото само с доверие не става, и това че на мен не ми минава през акъла да излъжа, не значи че няма един куп криминални мозъци, дето само за това си мислят ) Та така.Ако някой има идея как да си направим такава система за опазване от крадци и тарикати сега е момента да удари едно рамо. А който иска да избегне сделка без този договор/формуляр... много ясно нещо не му е чиста работата и сделка няма и излъгани нямаСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
phoenix написа:абе колеги, майната им на 100-те лева, не търся възмездие....Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
ами става като във фв форума- 50 мнения, за д апубликува в продава и тва е.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
В момента се въвежда ред с обявите.Явно има хора използвайки разрастването на форума пробват да припечелят нещо. И като гледам наплива явно успяват. Има колеги с по 100+ поста изключително в раздел Продавам. Има си специализирани борси за такива и съм съгласен че мястото им не е тук. Всички обяви в които не се продава нещо лично - примерно части от лична кола ще се местят след преценка от модераторите в "Бизбес обяви" Ако някой все пак има интерес може да ги чете там ...Приканвам всеки потребител който има съмнения по коректността на някоя обява да я докладва на екипа чрез бутона "Докладвай"Ще се опитаме да проверим коректността и но все пак е добре да се знае че мненията публикувани тук са собственост на пусналият ги, като той си носи цялата отговорност за съдържанието им. Ние все пак нямаме разследващи функции за да проверяваме истиността им.Ако сложим праг за пускане на обяви се страхувам че некоректни потребители в стремежа си да го постигнат ще пишат навсякъде офтопик.Освен това има и рейтинг на търговците - ако му лепнете минус там всеки който реши да прави сделка с него ще е предупреден
Коментар
-
аз неслучайно давам за пример все фв форума- той мисля след тунинг е най-големия авто форум и правилата определно са много по-строги. наистина след това правило за 50 мнения взеха да пускат в офф топик раздела, но какво от това като веднага се трият. крайно време е тук да има по-строги правила. дори в техния форум бизнес раздела е платен. може би се губи по този начин, може би не. въпреки всички мерки никога няма да може да се постигне 100% сигурност при сделките- това е ясноLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
ilkor написа:В момента се въвежда ред с обявите.Явно има хора използвайки разрастването на форума пробват да припечелят нещо. И като гледам наплива явно успяват. Има колеги с по 100+ поста изключително в раздел Продавам. Има си специализирани борси за такива и съм съгласен че мястото им не е тук. Всички обяви в които не се продава нещо лично - примерно части от лична кола ще се местят след преценка от модераторите в "Бизбес обяви" Ако някой все пак има интерес може да ги чете там ...Приканвам всеки потребител който има съмнения по коректността на някоя обява да я докладва на екипа чрез бутона "Докладвай"Ще се опитаме да проверим коректността и но все пак е добре да се знае че мненията публикувани тук са собственост на пусналият ги, като той си носи цялата отговорност за съдържанието им. Ние все пак нямаме разследващи функции за да проверяваме истиността им.Ако сложим праг за пускане на обяви се страхувам че некоректни потребители в стремежа си да го постигнат ще пишат навсякъде офтопик.Освен това има и рейтинг на търговците - ако му лепнете минус там всеки който реши да прави сделка с него ще е предупреденСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
iee написа:Бре, много сте бойни всички бе Човека ви каза, че не ще така вие пак, бой та бой.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Авео написа:Администрацията на форума е запозната с проблема и частични мерки вече са взети. Колегата е предупреден официално, без да му е наложен БАН, за да му се даде възможност да се защити във въпросната тема.http://forum.fiat-bg.org/profile.php...оздрави на всички и успех на Емо...
Коментар
-
Immortal написа:Емо, докато четях ми хрумна нещо:Що не вземем да си разменим колите - аз ще ти дам Ланчата, а ти Алфата и 1000 лв ама ми я прати по куриер с парите П.С. Сори, ама не се сдържахСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
GTipo написа:...... Можем да напишем едно word документче, с ваша помощ, качваме го на сървъра и се праща заедно с пратката. Със силата на договор.Изпраща се първо от получателя в такива случаи, по пощата. Не го ли получиш, пратка и сделка - няма...Проблема е че ние не можем да го наложим и да следим, изпращача си следи дали получава такова нещо по пощата.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар