Здравейте колеги.Направих една грешка, че се доверих на един търгаш от форума. Както и да е, реших да ви пиша историята, за да не изгори и някой друг. Та историята е следната:на 4-ти МАРТС колегата Delux34 - Борислав Митков Иванчев от гр. Враца, ул. Кръстю Българията 40, си писахме, и понеже той продаваше някакво плеерче ЛГ - МР3, реших да му предложа да ги сменим за моето ДВД. Дотук всичко супер, свързах се с него по Скайпа и му писах за моята оферта, след което последваха, снимки, кое какво е, и колегата реши, че ще трябва да му доплатя и аз се съгласих, понеже нямам монитор за двд-то си и много трудно се движа по менютата, а неговото си е нормална мп3-ка. Съгласих се аз и в уречения ден му пуснах плеерчето ми заедно с парите и започнах да чакам. След седмица, пича ми вика че ДВД-то ми е повредено и не чете нищо, и ако искам да му доплатя още 50лв. или да ми върне неработещото ДВД. Аз се почувствах силно притеснен, че един вид се опитвам нещо да го прецакам, а аз не съм имал проблеми до сега с това двд, а и доста хора ме познават и знаят че не съм някой мошенник. Реших да му доплатя и да си изчистя името. След което, Борислав Митков Иванчев от гр. Враца, ул. Кръстю Българията 40, ми даде адреса си и му доплатих парите. От началото на сделката мина месец, Тариката вече не си вдига телефона, не отговаря на скайпа......ИЗВОДА: Aз като най-големия балък се вързах, не стига че си пратих музиката ами и най-нахално му пратих 2-пъти пари, да кажем 100лв. и сега хем съм излъган, хем съм окраден, хем си платих.Та да знаете за този Борислав Митков Иванчев от гр. Враца, ул. Кръстю Българията 40тел: 0896 76 76 38, и да не се хващате.п.п.ако по-някакъв начин пича ми върне или двд-то и парите или въпросния плеер с който щяхме да правим размяната тези дни, публично ще се извиня
![Exclamation](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_exclaim.gif)
Коментар