Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ами да се оплача от некоректен продавач

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    nikki_sixx написа:
    Имам предложение!Да си направим дружинка...и след като му знаем адреса на тоя....да отидем да му набием канчето!В тая държава ако само хленчим, а не вземем нещата в свои ръце - никога няма да се отървем от такива мършоляци!Емо, съжалявам батка за това дето ти се е случило! Наистина е кофти.., но днес тоя е скраднал от теб 100 лв. , а утре ще обере нещо доста по-голямо!Възмездие трябва да има! Да гласуваме за предложението ми!
    Съгласен!!!Аз ще го гръмна с газовия вие ще го ритате!!!Да си направим един наказателен отряд и да раздаваме правосъдие!Напълно ме бройте и мен!!!Знам ,че във форума не се толерира насилие ,но това ,което не направи полицията ще направим ние!!!
    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
    Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

    Коментар


      #17
      абе колеги, майната им на 100-те лева, не търся възмездие.... по скоро се надявам всичко да мине някак си по културния начин.Пуснах темата само за да се оплача и да предупредя другите колеги. Може пича да е бил нещо възпрепятстван.... просто ми писна да чакам.
      СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
      бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
      сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
      ИТАЛФЕСТ 2007

      Коментар


        #18
        Бахти и клозета мръсен ... Един нерез от Алфа форума и мен ме мота с едни пари сумати време, ама след 2 седмици увещание реши да ми ги върне. Беше ми пратил някакви маркучи, които не бяха за моята кола. Върнах му ги и 2 седмици се кри, като мишка. От Еконт даже искаха да ми ги връщат, защото не са склад за събиране на вещи, и то за моя сметка в двете посоки! Заплаших го, че ще му направя мръсно на продажбите във форума и ми ги върна, иначе и аз сега щях да се плача по темите ...

        Коментар


          #19
          phoenix написа:
          . Може пича да е бил нещо възпрепятстван.... просто ми писна да чакам.
          Значи не беше зает да си говорите по скайпа, а след като трябва да свърши неговата част от уговореното изведнъж има много работа.Явно толкова много ангажименти има че няма време да си вдигне телефона.Абе зает човек.Поне телефона да си вдигне и да се разберете вместо да минава в нелегалност.

          Коментар


            #20
            Това, което са направили колегите е много сложно за осъществяване- изпращане с пари, после доплащане??? Защо???Нещо не схващам... Не може ли просто единия да пусне стоката с наложен платеж и другия да си я вземе на другия ден и като не я хареса- пращача рискува само таксата (5-6) лв.)?!... Нещо много сложно са го направили колегите.
            Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

            Коментар


              #21
              Ами гледам че всички постове на въпросния индивид са само в разделите Продавам и Купувам т.е. някой тъгаш които ползва форума като "битак".
              ex. Fiat Marea 1.6 16 - 1999
              Mazda 6 2.0 Petrol GY 2006

              Коментар


                #22
                Еми колега, сделката беше проста. В даден ден двамата пращаме и на другия ден всеки си получава стоката, като аз в моята пратка слагам нужното доплащане. Дотук всичко ок. Само дето аз пращам, а колегата не праща, и след 2 дена ми казва, че двд-то ми е повредено и си е задържал пратката , след това ми иска още пари щото двд-то е повредено и аз за да измия срама, че съм пратил нещо дето било повредено си доплатих..... колкото ми поиска. И това е, ни вопъл ни стон. Аз нито знам дали ми е повредено двд-то...щото при мен си бачкаше, и има доста хора които могат да потвърдят, нито знам какво е решил!!! След това всяка седмица ми се обажда по скайпа и ми казва че ще прати каквото е решил в петък.... и така един месец.п.п.Бе, карай Джони всико тече.Утре пак ще ми го праща... сега ме намери по скайпа, да видим. Ако всичко мине по вода, ще уведомя модераторите и ще помоля да изтрият темата.
                СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                ИТАЛФЕСТ 2007

                Коментар


                  #23
                  момчета за тия само бой както каза един колега
                  Fiat Brava
                  Volkswagen Golf
                  и тия три неща

                  Коментар


                    #24
                    Ех Емо Емо....Като ми се оплака за тази сделка и аз ти се оплаках, че не можем да регистрираме колата, ти казах че сме големи балъци и двамата Само че моите хора излязоха честни и направиха каквото могат за да регистрираме Ланчата, а специално човека, който я е вкарал от Германия (Милен Борисов Любенов от Кърджали, ако някой го познава - поздрави) помогна страшно много, като отдели цял преди обяд да се занимава с нас, без да е длъжен да го прави.Съжалявам за теб, и дано все пак се окаже, че нещо го е възпрепятствало и се оправи работата... въпреки че се съмнявам.Няма ли хора от Враца, дето да го намерят този и да му кажат 2-3 приказки?

                    Коментар


                      #25
                      Трябвало е на единия ден да изпрати този с по- евтината доставка с наложен платеж и като дойдат парите, този с по- скъпата да я изпрати пак с наложен- така не рискуваш нищо повече от таксата няколко лева.Това да му буташ пари още между стоката си е приключение.Дано всичко приключи нормално в крайна сметка.Иначе кой и къде да търсиш- та адреса може да е произволен и да уплашиме някой пенсионер само за едното нищо, нали? Вижте му профила на този Delux34 - Мездра, пък адрес във Враца...
                      Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

                      Коментар


                        #26
                        Аз ако съм както му знам адреса отивам и здравата ще го ремонтирам...

                        Коментар


                          #27
                          В крайна сметка след, като е получил стоката на адрес, който е посочил ще си изпати този на адреса, все пак той е съучастник. Наистина, няма ли някой от Враца, който да ходи да провери за, какво става въпрос? Иначе наистина един бой би му дошъл добре. И все пак имайте едно на ум със сделките тук! Знам за нялколко случая на меко казано неетични "търговци" регистрирани във форума! Имайте едно на ум! Разбира се, имало е и случаи, когато са ми подарявали неща, както и аз съм подарявал.
                          Frontera Sport, X20SE март 1998

                          Коментар


                            #28
                            Какви са тези боклуци бе май.......ба.Мнооогоо ги мразя подобни копелета
                            Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

                            Коментар


                              #29
                              Далаверата братя е майка на кирията и леля на келепира... Не е много гот да се доверявате на сульо и пульо особено, когато ви искат най-нагло пари по Х пъти. Градски - ако нищо не стане с Делукс-а, все ще си намерим колеги от Враца да идат да го разпорят...
                              Steliyan's Life!
                              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

                              Коментар


                                #30
                                то само бой оправя нещата... ама има и още едно нещо дето не се връща / няма да пиша кво е - сещайте се / само трябва да се намерят мераклии за тези две работи пък като гледам - мераклии има... п.п. Емо сори батка, ама аз ако бях на теб - нямаше да се надявам повече... само бои и е...
                                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

                                Коментар

                                Working...
                                X