Здравейте колеги.Направих една грешка, че се доверих на един търгаш от форума. Както и да е, реших да ви пиша историята, за да не изгори и някой друг. Та историята е следната:на 4-ти МАРТС колегата Delux34 - Борислав Митков Иванчев от гр. Враца, ул. Кръстю Българията 40, си писахме, и понеже той продаваше някакво плеерче ЛГ - МР3, реших да му предложа да ги сменим за моето ДВД. Дотук всичко супер, свързах се с него по Скайпа и му писах за моята оферта, след което последваха, снимки, кое какво е, и колегата реши, че ще трябва да му доплатя и аз се съгласих, понеже нямам монитор за двд-то си и много трудно се движа по менютата, а неговото си е нормална мп3-ка. Съгласих се аз и в уречения ден му пуснах плеерчето ми заедно с парите и започнах да чакам. След седмица, пича ми вика че ДВД-то ми е повредено и не чете нищо, и ако искам да му доплатя още 50лв. или да ми върне неработещото ДВД. Аз се почувствах силно притеснен, че един вид се опитвам нещо да го прецакам, а аз не съм имал проблеми до сега с това двд, а и доста хора ме познават и знаят че не съм някой мошенник. Реших да му доплатя и да си изчистя името. След което, Борислав Митков Иванчев от гр. Враца, ул. Кръстю Българията 40, ми даде адреса си и му доплатих парите. От началото на сделката мина месец, Тариката вече не си вдига телефона, не отговаря на скайпа......ИЗВОДА: Aз като най-големия балък се вързах, не стига че си пратих музиката ами и най-нахално му пратих 2-пъти пари, да кажем 100лв. и сега хем съм излъган, хем съм окраден, хем си платих.Та да знаете за този Борислав Митков Иванчев от гр. Враца, ул. Кръстю Българията 40тел: 0896 76 76 38, и да не се хващате.п.п.ако по-някакъв начин пича ми върне или двд-то и парите или въпросния плеер с който щяхме да правим размяната тези дни, публично ще се извиня
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ами да се оплача от некоректен продавач
Collapse
X
-
Ами да се оплача от некоректен продавач
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Етикети: –
-
pakumba написа:ае сиктир. почти съм убеден, че е някакво недоразумение. ще ти пиша на лично по въпросаVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Само да кажа, че не съм искал да пиша тези работи, и ако всичко се оправи си вземам думите обратно. Просто МНОГО МЕ Е ЯДСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
phoenix написа:Само да кажа, че не съм искал да пиша тези работи, и ако всичко се оправи си вземам думите обратно. Просто МНОГО МЕ Е ЯДVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:pakumba написа:ае сиктир. почти съм убеден, че е някакво недоразумение. ще ти пиша на лично по въпросаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Еми понеже няма снимки, не съм 100% сигурен, ама най-вероятно е моето.п.п.Бе майната му на музиката и на нервите ми.....Идеята ми не е да плюя по човека, а да не бъдат излъгани други. Пък то има кой да гледа ВСИЧКО СЕ ВРЪЩАСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Явор Митев
Администрацията на форума е запозната с проблема и частични мерки вече са взети. Колегата е предупреден официално, без да му е наложен БАН, за да му се даде възможност да се защити във въпросната тема.http://forum.fiat-bg.org/profile.php...оздрави на всички и успех на Емо...
Коментар
-
Re: ...
karloson написа:Щото пише - цитирам:"...в добро състояние..." Какво не му е наред тогава? Май по-добре да беше си купил едно СД/МП3 от магазина - LG-то e 130лв, а на теб не само че ти излезе златно, ами го и няма на всичкото отгоре...Авео написа:Администрацията на форума е запозната с проблема и частични мерки вече са взети. Колегата е предупреден официално, без да му е наложен БАН, за да му се даде възможност да се защити във въпросната тема.http://forum.fiat-bg.org/profile.php...оздрави на всички и успех на Емо...СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Re: ...
karloson написа:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=24930&highlight=Това от обявата да не е твоето ДВД?BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Имам предложение!Да си направим дружинка...и след като му знаем адреса на тоя....да отидем да му набием канчето!В тая държава ако само хленчим, а не вземем нещата в свои ръце - никога няма да се отървем от такива мършоляци!Емо, съжалявам батка за това дето ти се е случило! Наистина е кофти.., но днес тоя е скраднал от теб 100 лв. , а утре ще обере нещо доста по-голямо!Възмездие трябва да има! Да гласуваме за предложението ми!Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар