peho напълни ми душата.Бравос, откакто се преместих в новото жилище и нямам кабелна съм най-щастлива на света.Улавям се чак сега, че съм си губела времето с някакви бози, от които поука никаква, а новини отдавна спрях да следя, защото после имам чувството, че предстои друг потоп. Даже си мисля понякога, че направо си има нужда да се избавим от голотии и простотия.Сега чета вечер книга, което за мен е пълноценно прекарване на времето след работа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мюзик айдъл
Collapse
X
-
Аз стискам палци на Нора и Тома. Изобщно не разбирам от музика, нито от продуцентство, нито от журиране на конкурси, нито от музикални дарби и от пускане на смс-та. И не се опитвам да оценявам. Тези двамата са ми най-симпатични.И все пак ми се струва любопитно, на база какво се бръщолевят подмятания за пристрастност и други прегрешения на Вили Казасян, Люси Дяковска, Фънкислав и Есил Дюран!? Добре, че ги поканиха на Айдъла за да се види колко са некадърни, а!? Фънки - ПРЕЗИДЕНТ!
Коментар
-
в събота гледах немския MI ...нищо общо освен шапката на предаванетожурито не си позволява волностиимат си културeн начин да кажат каквото и да ене знам как собствениците на правата дават така на нашенците да променят форматаосвен това по целия свят гласуването започва след края на предаването...
Коментар
-
туй мюзик айдъл не го гледам много-много... кастингите бяха интересни... оттам нататък - бозичка с пудричка.... туй пък Пейс с мен е още по-бездарно... лошото е че и Дискъвъри нещо изпростя напоследък...затуй към 20.00 ч. се катурваме с жинатъ в леглото и го удряме на разврат е, ако имаме възможност и сме изкъпали и приспали децатаFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
В момента МИ е пълна бозица!Таланти има и то какви ,но самото поднасяне на всичко това е меко казано бездарно!!!Само лигавщини!Е вярно е ,че има смях и то много ,но мисля ,че това предаване не е мястото за такъв вид поднасяне на информацията!Първият МИ беше по-интересен поради факта ,че досега не беше правено нещо такова в БГ ,но като върна лентата назад си мисля че при първата част нямаше толкова волности от журито ,водещите(въпреки че водещите си плямпат винаги!) и от участниците!!!Интересно ми е ако Слави беше в журито как щеше да реагира на действията на Иван... Всичко е един параван ,за да се изкарат повече пари...като това в първите елиминации дето накрая пак трябваше да се гласува!!!Пълна измама!Един смс пуснах и беше за Тома ,понеже е от Пазарджик и ме кефи ,че е пич и не му пука от нищо!!!единствено ще се поинтересувам от финала на края за да знам кой ще оризилят пак ,като Невена...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар