Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мюзик айдъл

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

peho напълни ми душата.Бравос, откакто се преместих в новото жилище и нямам кабелна съм най-щастлива на света.Улавям се чак сега, че съм си губела времето с някакви бози, от които поука никаква, а новини отдавна спрях да следя, защото после имам чувството, че предстои друг потоп. Даже си мисля понякога, че направо си има нужда да се избавим от голотии и простотия.Сега чета вечер книга, което за мен е пълноценно прекарване на времето след работа.
    SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Аз стискам палци на Нора и Тома. Изобщно не разбирам от музика, нито от продуцентство, нито от журиране на конкурси, нито от музикални дарби и от пускане на смс-та. И не се опитвам да оценявам. Тези двамата са ми най-симпатични.И все пак ми се струва любопитно, на база какво се бръщолевят подмятания за пристрастност и други прегрешения на Вили Казасян, Люси Дяковска, Фънкислав и Есил Дюран!? Добре, че ги поканиха на Айдъла за да се види колко са некадърни, а!? Фънки - ПРЕЗИДЕНТ!

Коментар

ако това е мюзик айдъл ,аз съм майкъл джексъна на фиатите Само Това ,че Иван и Андрей са продуценти ,трябва да ни е ясно ,че цялото предаване ще е в стил Боби Турбото ....факти бол ...чудя се само кои са тия балъци дето пускат смс-и
        фиатче Браво 2.0

Коментар

в събота гледах немския MI ...нищо общо освен шапката на предаванетожурито не си позволява волностиимат си културeн начин да кажат каквото и да ене знам как собствениците на правата дават така на нашенците да променят форматаосвен това по целия свят гласуването започва след края на предаването...
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

туй мюзик айдъл не го гледам много-много... кастингите бяха интересни... оттам нататък - бозичка с пудричка.... туй пък Пейс с мен е още по-бездарно... лошото е че и Дискъвъри нещо изпростя напоследък...затуй към 20.00 ч. се катурваме с жинатъ в леглото и го удряме на разврат е, ако имаме възможност и сме изкъпали и приспали децата
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

В момента МИ е пълна бозица!Таланти има и то какви ,но самото поднасяне на всичко това е меко казано бездарно!!!Само лигавщини!Е вярно е ,че има смях и то много ,но мисля ,че това предаване не е мястото за такъв вид поднасяне на информацията!Първият МИ беше по-интересен поради факта ,че досега не беше правено нещо такова в БГ ,но като върна лентата назад си мисля че при първата част нямаше толкова волности от журито ,водещите(въпреки че водещите си плямпат винаги!) и от участниците!!!Интересно ми е ако Слави беше в журито как щеше да реагира на действията на Иван... Всичко е един параван ,за да се изкарат повече пари...като това в първите елиминации дето накрая пак трябваше да се гласува!!!Пълна измама!Един смс пуснах и беше за Тома ,понеже е от Пазарджик и ме кефи ,че е пич и не му пука от нищо!!!единствено ще се поинтересувам от финала на края за да знам кой ще оризилят пак ,като Невена...
              Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
              Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
              EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Working...
              X