Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мюзик айдъл

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мюзик айдъл

Колеги, знам, че това е автомобилен форум, но все пак искам да отворя подобна тема, защото очевидно, голяма част от обществото се вълнува от въпроса. Особено в светлината на таз седмичните елиминации, има какво да се каже по въпроса. Аз лично имам да напиша едни стотина страници, но за момента ще се въздържа. Само ще кажа, че Пламена не трябваше да си ходи, Нора също, но ако избора наистина трябваше да е ограничен между тези двете, Нора трябваше да си ходи. Аз съм меломан и аудиофил и смятам, че целия формат е много сбъркан, а продуцентството е под всякаква критика. Не съм фен на Славчо, даже го понамразвам на моменти, но мисля, че ако и тази година той беше продуцент, не би позволил да се случи нещо подобно. В края на краищата, оркестъра на последния "чалга концерт" не знаеше по каква работа е там, аранжиментите бяха трагични, подбора на песните беше тенденциозен или неграмотен, не мога да преценя. Оставам с впечатлението, че тази година шоуто се прави само за пари, а не за да се открие реално добре пеещ човик. Жалкото е, че в селекцията има невероятни гласове, но те ще опадат (както Пламена) в името на по-големите приходи. Възмутен съм!!!Моите фаворити, макар че съм мъж и по полов признак би трябвало да заложа на мъжете (миналата година бях за Тео), са момичета. Деница и Нора са невероятни и всяка от тях може да спечели състезанито (Пламена беше по-добра и от двете, но тя вече е аут, а беше по-добре, просто защото беше по-комплексна, можеше да пее различни неща, а тези двечките всичко го изкарват на каквото си знаят. Все пак, от тях, Деница е по-добрата, но тя е дебела и едва ли ще спечели. Тя и Монсерат Кабайе е дебела, ама няма значение...). Мария и Шанел са невероятни, но при тях става въпрос за потенциал, имат още много да работят, но се невероятни певици. Е, Мария има да поработи освен за пеене и за сценично поведение, че е доста дръпната..., но тя има данните и може да се развие. Шанел е страхотна на сцената, но трябва още да се учи да пее, но пък тя е само на 15, има време...В заключение, моя фаворит е Мария, а като резерви виждам Деница и Шанел. Знам, че нещата няма да се развият така, но това вече е народопсихология и непознаване на музиката. Що се отнася до момчетата, Тома е човека, макар че трябва да се отърси от желанието си да пее само метъл. Метъла е ОК, аз самия слушам основно метъл, но хората не слушат това. Другите младежи са жив зян, а за лицето Иван от града Айтос изобщо няма да се унижавам да говоря...
    Shit happens, sometimes...
    Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
    Marea 1.8 HLX - червена като аватара

Re: Мюзик айдъл

ivjordan написа:
    Само ще кажа, че Пламена не трябваше да си ходи, Нора също, но ако избора наистина трябваше да е ограничен между тези двете, Нора трябваше да си ходи. Деница е по-добрата, но тя е дебела и едва ли ще спечели. Тя и Монсерат Кабайе е дебела, ама няма значение...).
    Напълно съгласен.И един линк:http://e-vestnik.bg/3529
    Ex Fiat 126P
    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
    Alfa Romeo 147 1.6 TS
    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

За Пламена само едно ще кажа много добре пее, но това дето само не се ********* в тоя хотел ме издразни много, както и на повечето хора, които са седнали да гледат предаването заради гласовите им способности. Обичам музиката и повечето й проявления, но тези задкулисните дъра-бъра ми идват в повече.
      SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Интересното е, че миналия път спечели наистина най-добрия. Не искам да коментирам бездарния албум, който и написаха след това, но това не е моя работа. Невена беше очевидно най-добра от всички в предишния сезон, най-комплексна, тя пя поп и чалга еднакво добре, а на народната песен направо изби рибата в океана и спечели, което беше правилно. Аз бях за Тео от чисто мъжка гледна точка, но той определено беше по-слаб. Проблема е, че сега явно шоуто е по-важно и се толерират хора, като лицето от Айтос, а наистина добрите гласове, като този на Пламена, трябва да напуснат "шоуто". Отново казвам, не съм фен на Славчо, но той не би допуснал селския идиот да достигне до финал. При него има строги правила, които се спазват. Не може най-яркия глас да отпадне в първи кръг, това просто доказва, колко бедна нация сме. И сега, понеже ще питатие, да, пратих едно съобщение за Пламена, за съжаление, нямам достатъчно парички да пращам стотици съобщения. Отново казвам, моя фаворит е Мария, макар че тя няма никакви шансове...А както каза Фънки, това е "Цървулландия", всичко е възможно. Обичам държавата, мразя народа!!!
        Shit happens, sometimes...
        Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
        Marea 1.8 HLX - червена като аватара

Коментар

Забравих да напиша, аз симпатизирам на Ана.The power of love тя изпя прекалено хубаво.Гласът и ми напомня за вокалистката на Бенгълс.
          SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Ами какво да кажа...нямам думи!Десет години съм свирил по сцени и долу-горе имам претенции да разбирам от музика,гледах предишния"Мюзик айдъл",виждал съм всякакви дивотии,но такава простащина не съм очаквал.Имаше една песен"не всичко е пари,приятелю...",ама явно в нашата държава не е така.Това е поредното доказателство,че всяко нещо си има и съответната цена.Това е и причината България да се опразни от всички можещи млади хора и да останат подобните на Иван,Азис и т.н.Жалко за нас,жална ни майка-утре такива ще ни управляват/не че и сега не са такива/!
            PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
            Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!

Коментар

Стига де, това е забавно предаване. Не се вживявайте толкова, като баба ми на сериалите. Не съм видял и покрай мен нормални хора да пускат SMS-и за щяло и нещяло.Само разни лумпени гласуват, затова не се учудвайте на резултатите на Ванката.А и моята фаворитка (виж подписа), я изгониха още на кастингите и вече ми е безинтересно.
              Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

...

Иван от Айтос е необходимия дразнител в случая, който да провокира - не толкова публиката, колкото останалите участници в Мюзик Айдъл. Защото за да станеш звезда, не е достатъчно само да можеш да пееш - трябва да носиш и на бой, и на е..не, и на всякакви дразнители А Иван се ебава със всички - включително и със собственото си участие там... Защото истината е една - дори да спечелиш, звездния ти ранг не е гарантиран... Невена да не би да стана звезда? Отделно стои въпроса, че това предаване се прави не толкова за участниците, колкото за нас - будалите, дето се вживяваме и пускаме смс-и. А на средностатистическия зрител му е през оная работа кой как пее - важното е шоу да има... Затова и тулибудибудаучу е по-известно от всичките участници взети накуп... А и в България с пълна сила все още си важи правилото "всяко чудо за три дни"... Така че - не се палете толкова! Не е важно кой ще спечели - който е кадърен, ще го забележат и без да е спечелил...
                Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
                Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

Наистина случилото се в сряда вечер на елиминациите може да се оприличи единствено с фарс. Не може в този начален етап две от трите фаворитки - тук включвам и Деница, да се изправят на елиминация. Аз още отначало съм за Нора, но в сряда вечерта също скърцах със зъби от яд при поставянето на тази дилема в елиминацията. Досега се мъчех да намеря някакво оправдание за поведението на Иван, но при положение, че играта загрубя тотално още на този ранен етап, не може да се намери разумно обяснение за неговото присъствие и това на оня нежен Стоенчо.
                  Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Изобщо не го гледам, но случайно ако превключа на бТВ и гледам някоя "визитка" на участниците и разбирам, че това е едно "адски, супер преживяване" което се радвам че не гледам И колкото Невена стана звезда толкова и тея. Всичко е за пари, бТВ станаха прекалено комерсиална телевизия все повече американски тип и все по-малко им гледам посредствените опити за някакво шоу.Пуснете едната му руска телевизия там е 100 пъти по-професионално направено.
                    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

За пореден път телевизията определя мисленето на зрителя Пеенето на Пламена или Нора е последното нещо, което искам да слушам и ако не беше фаворизирането им през цялото предаване (от "безпристрастното" жури), едва ли някой щеше да си спомня за тях сега. И двете въобще не ми харесват, особено Пламена. С последното си изпълнение (I Will Always Love You), преди да си отиде заслужено, честно казано ми наду главата!Има две момчета, които заслужават да стигнат до финала и това са Ясен и Ивайло. Единствените, които до момента изпълняват песните си, както трябва. Ако музикалната култура на българина беше малко по-богата, Ясен щеше да е един от фаворитите в момента, но за жалост скоро ще си отиде. Уникално изпълнение на A New Flame на Simply Red на малките концерти, при което разбира се зрителите го пратиха вкъщи, тъй като това парче не са го пускали по кръчмите ...http://www.youtube.com/watch?v=8xS5z...lay:84ddf334А Ванката храни българския зрител с това, което най-много иска да "яде" П.С. Много ми се иска Денислав(а) да го(я) гонят вече, че меко казано ми идва в повече присъствието му сред талантите ...

Коментар

wwweb написа:
                        П.С. Много ми се иска Денислав(а) да го(я) гонят вече, че меко казано ми идва в повече присъствието му сред талантите ...
                        Момченцето се харесва на девойките, ама не знам що на мен отначало още ми прилича на пернишки голфаджия. А наистина "лебедовата песен" на Пламена беше изпята ужасно, но това да го отдадем на емоцията от отпадането и раздялата с любимия...
                        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Подкрепям ivjordan за фаворитката - Мария. Според мен тя има най-голям потенциал.Споделям и мнението на wwweb относно "фаворитките" Пламена и Нора. Извинявайте, но Пламена е готова за "Пайнер мюзик" - отговаря на всички условия - 1. не може да пее; 2-изглежда като Барби; 3-готова е да се е..не с който трябва за да постигне целта си. Според мен от всички финалистки тя беше с най-слабо пеене.Друг е въпроса, че в този МИ финалистите са по-добри от предишните и е много трудно да се определи победител.От момчетата всички имат гласови данни, вкл. и Иван, въпреки държането му.П.С. Имам претенциите да разбирам от музика, въпреки че не съм професионалист. От малък свиря на акордеон, а брат ми е професиналон музикант и напълно споделя моето виждане.

Коментар

Момченцето се харесва на девойките, ама не знам що на мен отначало още ми прилича на пернишки голфаджия....
                            само сините лампички му липсват и заешката опашка
                            Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                            Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                            Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Ако някой беше започнал да разяснява теорията на относителността,щеше да ми е много по-ясно за какво става дума.В момента чета и се чувствам като извънземен,нямам и най-малка представа за какви дразги и клюки говорите.Не съм гледал нито едно от тези предавания.Честно казано съм щастлив че нямам телевизор,всъщност от скоро имам,но е без антена и не го пускам.Така не ми се случва да гледам новини,от които се бълва само информация за негативни събития(убииства,катастрофи,кражби,наводнения и какво ли още не),не гледам разни сълзливи сапунки,където всички знаят някаква тайна,само този който трябва не я знае и всички са роднини или поне любовници(това го знам от преди години,предполагам няма промяна),не ми попадат пред очите и разни предаванията,които би трябвало да са някакъв тип шоу,но ... е нещо не ми допадат.spark е много прав за руската телевизия,гледах в нета руско предаване като нашенското "Комиците",ами някак си ... има разлика.Не знам за вас,но аз смятам че нищо не съм загубил като нямам възможността да гледам всичко това за което съм споменал.Предпочитам да гледам някое филмче,мога да си избирам и тематиката му(ужаси,екшън,драма,фентъзи,любовен...) и въпреки че човек може и да се разчувства от хубаво направен филм,дали с положителни или с отрицателни емоции,все пак знае че това е филм.Много се отплеснах,така че да спирам.

Коментар

Working...
                              X