По информация от моите родители.Данък Мареа ТД100 74 kw- 57 лв.Данък Браво 1,4 12 V- 23 лв.Изпратили си писма вкъщи за дължимите данъци.Най интересен е данъка на товарния автомобил Ивеко който управлява баща ми - 7 лв. как стават тези работи незнам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Данъци община В.Търново.
Collapse
X
-
Май ще има викане в даначното и при мен има подобна аномалия дизела на жената е с 60 лв данък , моята с 30 лв. а на баща ми старото пежо с бензинов мотор - 17 лв - всичките коли са деклариране с почти еднаква мощност - под 100 кс. Как ги сметнаха е голяма загадка. Пък за данък сгради и такса смет - сигурно софиянци на Витошка плащат по малко от мен.
Коментар
-
ами вие хем мощни коли искате да карате, хем малко данък да плащате. не мога ви разбера.иначе щом вашите данъци са такива, значи моят няма да е голям. миналата година платих 6 лв. и нещо. от август до края на годината обаче, щото през август я купувах.Alfa 147 JTD 115 hp
ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG
Коментар
-
днес пристигна и моята честитка. дължа 10,80 лв. за 2008 (за колата от подписа).и винетка като сложим от 67 лв. мисля, че пак малко идва за една кола на година. не, че искам да плащам големи данъци и такси, но може би, ако плащахме повечко, дупките щяха да са по малко. или поне така си мисля...Alfa 147 JTD 115 hp
ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG
Коментар
-
deadairplane
-
Humppa
-
deadairplane
Реклама
Collapse
Коментар