Такаааа.... След моя оглед се оказаха някои забележки по колата, както и нямои неработещи неща... 1.При тест драйва, който направи баткото - се установи, че термостата е за смяна 100%. 2. Третия стоп не работи - предстои да се установява защо, но тази тема http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=14199ще бъде от полза при всички случаи.3. Задна дясна врата не се затваря от централното (с имобилайзара) за това само ми каза - не съм проверявал - някой някакви предположения да има?4. Има и някои дребни забележки по външния вид - но това да и е кусура.5. Направи ми впечатление, че когато колата не е на контакт не светят стоповета на спирачките - при всички Брави ли е така илинякой се е упражнявал по колата? Питам защото на всички коли, които съм карал до момента стоповете светат и без контакт. 6. Газовата уредба е сложена изключително грамотно - Ловато електрически изпарител, но беше доста поудушена та се намесих... 7. Шофьорската врата е поувиснала.... Някакви предложения - стори ми се, че е от горната панта - може би с нова втулка ще стане...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Молба за оглед на Брава в София
Collapse
X
-
Щом е поувиснала шофьорската врата значи е карана доста колицата, бравото ми е на 170 000 реални километра, за което съм абсолютно сигурен и вратите се затварят като на хладилник, а дори са по-големи от на брава. На колко км. пише че е, дано другото да е наред и газовата да е хубава, че иначе правят много мизерии по инжекцията.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:Щом е поувиснала шофьорската врата значи е карана доста колицата, бравото ми е на 170 000 реални километра, за което съм абсолютно сигурен и вратите се затварят като на хладилник, а дори са по-големи от на брава. На колко км. пише че е, дано другото да е наред и газовата да е хубава, че иначе правят много мизерии по инжекцията.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Такаааа.... След моя оглед се оказаха някои забележки по колата, както и нямои неработещи неща... 1.При тест драйва, който направи баткото - се установи, че термостата е за смяна 100%. 2. Третия стоп не работи - предстои да се установява защо, но тази тема http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=14199ще бъде от полза при всички случаи.3. Задна дясна врата не се затваря от централното (с имобилайзара) за това само ми каза - не съм проверявал - някой някакви предположения да има?4. Има и някои дребни забележки по външния вид - но това да и е кусура.5. Направи ми впечатление, че когато колата не е на контакт не светят стоповета на спирачките - при всички Брави ли е така илинякой се е упражнявал по колата? Питам защото на всички коли, които съм карал до момента стоповете светат и без контакт. 6. Газовата уредба е сложена изключително грамотно - Ловато електрически изпарител, но беше доста поудушена та се намесих... 7. Шофьорската врата е поувиснала.... Някакви предложения - стори ми се, че е от горната панта - може би с нова втулка ще стане...BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
blagun написа:Sev написа:че те я взеха вечеVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Dzver написа:Какво прави толко в тоя Созопол? От там дойде, пак натам замина с колата( даму е честита!)VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Dzver написа:Какво прави толко в тоя Созопол? От там дойде, пак натам замина с колата( даму е честита!)Fiat Marea 130JTD Weekend HLX
Коментар
-
Dzver написа:kiro_of_the_day написа:Dzver написа:Какво прави толко в тоя Созопол? От там дойде, пак натам замина с колата( даму е честита!)VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Малиииииии Санта Марина.Охааа. Бях на сватба там преди няколко месеца. Много е готино.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар