Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

По кой път да мина от Пловдив до Гоце Делчев и Илинден?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    По кой път да мина от Пловдив до Гоце Делчев и Илинден?

    Тази неделя смятам да си направя една екскурзия с колата до Гоце Делчев, и до Илинден. Да видим какъв е пътя, и за колко се стига до Гърция, и евентуално за почивка лятото.Като гледам картата има няколко алтернативи.1. Пловдив-Стамболийски-Пещера-Батак-Доспат-Гоце Делчев-ИлинденТова ми изглежда най-краткия път. Въпроса е в какво състояние се намира.Особено отсечката Доспат-Гоце Делчев?2. Пловдив-Пазарджик-Ветрен дол-Велинград-Якоруда-Разлог-Добринище-Гоце Делчев ИлинденТук отсечката Юндола-Разлог смятам че ще е проблемната. За пътя Разлог-Гоце Делчев съм чувал добри отзиви.Някой колега пътувал ли е по тези маршрути, и може ли да сподели как е пътя, табелите дупките и натоварването на движението?
    FIAT PANDA 1.1 8V Bz ACTIVE

    #2
    Ами Данкис, автобусите минават през Велинград - Юндола и явно има път! Мисля, че това е по-добрият вариант! Аз ако съм на тебе ще отида до автогарата и ще говоря с шофьора на автобуса! Някъде по обед са и на двете автогари. Този за Разлог е в 15 часа от Юг!Успех!
    Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

    Коментар


      #3
      Препоръчвам ти следният маршрут - Белово, Юндола, Якоруда, Елешница и се излиза на пътя Банско-Гоце Делчев. Аз по този маршрут пътувам доста често, пътя е добър. През Доспат е по-лош пътя, но по-кратък, за мен не си заслужава спестеното разстояние.Даже звънни един телефон като си в Гоце Делчев. Питай още нещо ако те интересува.Поздрави, Илко
      Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
      Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше

      Коментар

      Working...
      X