Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква кола гледах в една автокъща на ул."Одрин"...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Каква кола гледах в една автокъща на ул."Одрин"...

http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?t...f1=detailsна снимка е много хубава, но на живо направо ми останаха очите, като видях 20 000 почнах да обмислям покупката, но се оказаха 20 000 EUR..
    ex Fiat Bravo GT

дидий - това е наострената SS, ако са верни конете де.... цената не е толко висока, като се има в предвид, че е само на 2к километра, а и сигурно може да се натисне леко надолу.
    "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
    (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

charlie написа:
      дидий - това е наострената SS, ако са верни конете де.... цената не е толко висока, като се има в предвид, че е само на 2к километра, а и сигурно може да се натисне леко надолу.
      колата си е Grande Punto Abarth 1.4 155 к.с., според мене нещо са се превъзбудили с тия 190 к.с. в обявата
      ex Fiat Bravo GT

Коментар

Искам джантите
        "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
        Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

офф искам и аз
          Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth

Коментар

ivo098 написа:
            charlie написа:
            колата си е Grande Punto Abarth 1.4 155 к.с., според мене нещо са се превъзбудили с тия 190 к.с. в обявата
            тогава малко множко ше и дойде тая цена.
            "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
            (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

charlie написа:
              ivo098 написа:
              charlie написа:
              тогава малко множко ше и дойде тая цена.
              ами погледнах ги в мобиле.де най-ниската цена беше около 18 000 EUR и стига до към 22-23 000, така че горе долу е реална цената + някакъв коментар...
              ex Fiat Bravo GT

Коментар

В допълнителната информация на обявата си пише, че цената е в евро или ти не си гледал първо боявата, а направо на живо?Иначе колата си е 155к.с. и цената си е нормална, тя и в магазина е толкова Мога да се обзаложа, че тая кола ще я продават минимум 6-8 месеца

Коментар

първо на живо я видях докато обикалях из автокъщите и после линка в мобиле.бг
                  ex Fiat Bravo GT

Коментар

и аз мисля че дълго ще се продава..
                    Bravo 1.6 16v

Коментар

chris написа:
                      и аз мисля че дълго ще се продава..
                      ..... ще се продава дълго защото нямам парите ! ..... иначе
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

коя е тази автокъща, много ми се иска да я видя, само да я видя де
                        A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                        e30 forever!

Коментар

Интересно ми е защо на 1800 км е втора ръка, защо ли се е отказал собственика от него?Я да митам хората които знаят по-добре немски, това търг ли се явява:http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?...Name=WDVW&rd=1
                          FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                          Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

ако не пише Sofort Kaufen е търг
                            2015 Renault Megane Expression GT
                            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

NikMar написа:
                              Интересно ми е защо на 1800 км е втора ръка, защо ли се е отказал собственика от него?Я да митам хората които знаят по-добре немски, това търг ли се явява:http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?...Name=WDVW&rd=1
                              Да
                              BMW E90 320D
                              ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                              ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                              ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Working...
                              X