Ама явно на плюещите държавата не им е ясно, че държавата, това сме ние - народът. И когато дойде време за избори - пак се скатаваме - вместо да скочим и да кажем - СВИНЕ, вървете си искаме други, честни управници... Но неее, как ще си мръднем гъзовете, като можем да си седим във форума и да ревем, че ДЪРЖАВАТА ни е виновна. КОЛЕГИ, запомнете бе, ДЪРЖАВАТА не е парчето земя наречено БЪЛГАРИЯ, а това сме ние... Нардодът.Без хора - няма ДЪРЖАВА.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да пиша по-малко коне в данъчното???
Collapse
X
-
Колежке в голяма грешка си, не съм пропуснал нито един път да гласувам, дори и на край света да се намирам !!!Не виждаш ли че в тая държава каквото каже ДПС това става.Права си че държавата това сме ние.Тия 200 и косур лева за данък на колата дето ги дадох щях поне 2 дупки да запълня пред къщи които са там от 5 години.Сигурен съм че някоя фирма на кукловода Доган са писали на хартия че поне 5 пъти са ги оправя ли.A3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
Punto Sporting 1.9JTD 2003
ex. Fiat Marea TD100 1998
Коментар
-
Пич, въобще не им се връзвай тука на "патриотите", карай си колата с кеф и това, а пък тука нека си говорат глупости колкото си искат за това каква ни е държавата, какви сме ние хората и заради кого сме на това дередже - не е нито заради моите 130 насрани лева, нито заради твоите 240.Bravo 1.6 16v
Коментар
-
Абе хора, какъв Ви е проблема с данъците?В Бг данък се плаща върху онова, което декларираш. Никой не търси какво имаш на практика.Ами, решението е просто, не си декларирате колите и не плащате данъци.Утре, като тръгнете да ги продавате, внасяте фиктивна сума по сметка на данъчното (задължително по банков път) и нотариуса Ви заверява сделката. После колата вече е чужда и това, че не са платени данъци не носи негативи нито за Вас, нито за новия собственик.Аз, като юрист, не харесвам това разрешение, но факт е, че живеем в "Цървулландия" или "Абсурдистан", както заяви един станал известен напоследък човек. Какво да правя, да си плащам като поп, щото съм почтен или да заобикалям закона!?!Аз избрах да го заобикалям и Марейката не е обявена никъде. Не ми е кеф, но това е положението в Абсурдистан.Shit happens, sometimes...
Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
Marea 1.8 HLX - червена като аватара
Коментар
-
georgid написа:Колежке в голяма грешка си, не съм пропуснал нито един път да гласувам, дори и на край света да се намирам !!!Не виждаш ли че в тая държава каквото каже ДПС това става.Права си че държавата това сме ние.Тия 200 и косур лева за данък на колата дето ги дадох щях поне 2 дупки да запълня пред къщи които са там от 5 години.Сигурен съм че някоя фирма на кукловода Доган са писали на хартия че поне 5 пъти са ги оправя ли.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар