Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко км\час сте вдигали с Фиатките?

Collapse
Заключена тема
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    баси деградиралата тема
    ex.Мареа ТД100

    Коментар


      Аз не мога да разбера,като не ви е интересна темата,защо влизате в нея и пишете коментари..или това е типичната БГ черта да сме компетентни по всички въпроси и да гледаме за правописни грешки,да критикуваме и т.н.На чист български"АМААН" от професори.Ще ме извинявате,но е така....е нямаме нужда от даскали,завършихме училище отдавна.Спрете да следите темата и ГОТОВО.
      Вече карам разумно!

      Коментар


        ntodorov написа:
        С риск да оспамя: Чак сега прочетох постовете на Пунтаро и Стояно - Ами, че деца вие учите ли или сте завършили училище, ако е така: За какво въобще сте си губили времето по чиновете. Ами, че да си бяхте рязали ПРОЖИНИТЕ през това време ЗАШТОТО и АС не виждам да сте понаучили НЕШТО. Пунтаро, ти човече в училище на латиница ли си писал, че ти е трудна кирилицата????? ПС: Lubohar, ако си бил "напушен" от техните постове - те разбирам, а призивите ми към търпимост, касаят само неволните грешки.
        А ти "нтодоров",щом пишеш много правилно и си завършил училище,я ми кажи каде си учил за "ОСПАМЯМ",май редевно СИ НАПУШЕН.Това е форум на ФИАТ,а не форум за правопис!ОК?Ходи да преподаваш в Меден рудник на децата!
        Вече карам разумно!

        Коментар


          Като гледам темата е от 2004 година. Прегледах последните 2 страници и почти не видях пост който да е по същество.А и след всичките тези нещастни инциденти напоследък не е и много за хвалене ...Затова ще я заключа.

          Коментар

          Working...
          X