Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко км\час сте вдигали с Фиатките?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

stoyano написа:
    puntaro написа:
    а кога ще има сбирка знаеш ли
    не знам.аз от скоро съм регистриран,но във варна ще е тази недаля
    ок

Коментар

Господа модератори и администратори, преди малко гледам затрихте една тема за превишена скорост.Тази какво прави тук ?Модераторите преценят кое остава и кое неМодераторски екип на fiat-bg.org
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

deadairplane написа:
        Няма ли кой да запрати тая гоуфаджииска тема в коша? Да не би всички да сте ги вдигнали тези скорости на писта? На кой път в България е разрешено движението с 200км/ч? А и те да бяха вярни, че то при тая скорост ако е реална тези коли ще се разпаднат.

Коментар

deadairplane написа:
          Няма ли кой да запрати тая гоуфаджииска тема в коша? Да не би всички да сте ги вдигнали тези скорости на писта? На кой път в България е разрешено движението с 200км/ч? А и те да бяха вярни, че то при тая скорост ако е реална тези коли ще се разпаднат.
          Това е фИАТ бре, ееееей, а не някво куцо Ламборгини! Шегувам се!Ама верно тая тема нещо понакуцва....
          Настоящата - Ford Focus ST
          Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
          Франкенщайн - R.I.P.
          Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

emzo написа:
            Господа модератори и администратори, преди малко гледам затрихте една тема за превишена скорост.Тази какво прави тук ?Модераторите преценят кое остава и кое неМодераторски екип на fiat-bg.org
            То че е така, така е. В тях е хляба и ножа. Но аз все пак нищо лошо не бях написал.

Коментар

на 4та 160-170 съм вдигал, и въобще не беше трудно !не обичам високите скорости !
              Bravo GT 1.8

Коментар

naskobg написа:
                emzo написа:
                То че е така, така е. В тях е хляба и ножа. Но аз все пак нищо лошо не бях написал.
                ами ако искаш да затрием половината форумраздела за тунинг, хайде да си премерим конете, темите за ремап...всеки си отговаря за действиятано като нагазиш лука не търси помощ, а си изтърпи наказанието
                2015 Renault Megane Expression GT
                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Не просто темата е безмислена и се пишат всякакви глупости.Тези скорости както каза деадеарплейн не са точни.Истината е че навсякъде хулим голфовете(Защо ? Те нас не ни хулят в техния форум ама тук в нашия ...),а всъщност ние все повече и повече заприличваме на селските голфари
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                  Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Да се похваля и аз с новата придобивка колко вдигнах.Мареа 1.8 16 на 3-та макс 70 км(в покрайнините на града) щото у село много дупки.Извън града брат ми каза, че се държи перфектно на пътя с 160 км.Ама понеже е новичка няма да я тормозя, като ми се качи адреналина изкарвам Типото
                    now. BMW E39 523i '98 170hp
                    ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                    ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

мойто пунто не сам го наспатвал да го тествам, но сам проблас ролвър на един приятел,и му качих 200 на Е-79 посока Софиа преди отбивката за с.Рилци
                      Drive or Die!

Коментар

emzo написа:
                        Преценявам, не преценям.Оценявам, не оценям.В същото време:Сменям, не сменявам.Не е заяждане; мисля, че е важно модераторите да пишат правилно. Даже имаше една такава тема стикната. Друг е въпросът, че и тя самата почва с грешка

Коментар

lyubohar написа:
                          emzo написа:
                          Преценявам, не преценям.Оценявам, не оценям.В същото време:Сменям, не сменявам.Не е заяждане; мисля, че е важно модераторите да пишат правилно. Даже имаше една такава тема стикната. Друг е въпросът, че и тя самата почва с грешка
                          Почва, като да я копаеш с мотика, или като да започва действие ? ...Всеки има слабости, нека проявяваме търпимост и разбиране към неволните грешки и граматики.
                          A17DTС/S
                          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
                            lyubohar написа:
                            emzo написа:
                            Почва, като да я копаеш с мотика, или като да започва действие ? ...Всеки има слабости, нека проявяваме търпимост и разбиране към неволните грешки и граматики.
                            хахахаха, стана малко присмял се хърбел на щъбел, без да се обижда колегата :D Иначе и на мен ми извади очите това "преценям".
                            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

С риск да оспамя: Чак сега прочетох постовете на Пунтаро и Стояно - Ами, че деца вие учите ли или сте завършили училище, ако е така: За какво въобще сте си губили времето по чиновете. Ами, че да си бяхте рязали ПРОЖИНИТЕ през това време ЗАШТОТО и АС не виждам да сте понаучили НЕШТО. Пунтаро, ти човече в училище на латиница ли си писал, че ти е трудна кирилицата????? ПС: Lubohar, ако си бил "напушен" от техните постове - те разбирам, а призивите ми към търпимост, касаят само неволните грешки.
                              A17DTС/S
                              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Като изчетох последната страница, съжалих за изгубените 5 минути от живота си и внезапно си спомних, че долу в десния ъгъл има един линк: "Спрете да наблюдавате тази тема за отговори" и реших да го натисна за да не загубя още 5 минути и утре. Това може да го направи всеки, който на харесва темата, между другото.
                                Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                                http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Working...
                                X