с пунто 1.9jtd 190 на магистралата варна-софия с попътен вятър. Много се мъчих да стигна до края - 200 но колата отказваше а и се клатеше много страшно и имаш чувството че дойде ли и най малкия завой това ще е края
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко км\час сте вдигали с Фиатките?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
mstar написа:Здравейте колеги,да се запиша и аз километража ми е само до 180км/ч и не съм сигурен колко точно е било,но към 195-200 мах.
Коментар
-
shikito написа:Моя рекорд го създадох през лятото... докато се връщах от морето. 192/195км/чФиат браво 1.8 16ж.. Проблема е че минах на широкото на магистралата с толкова покрай едни катаджииFiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
-------------------------------------
1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!
Коментар
-
shikito написа:Моя рекорд го създадох през лятото... докато се връщах от морето. 192/195км/чФиат браво 1.8 16ж.. Проблема е че минах на широкото на магистралата с толкова покрай едни катаджииBrava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
Аа и аз да се включа 130 най-много съм вдигал на фиата. Но постепенно към пътя за Перник и на още едно място малко повече от 130. Но за към Перник не посмях да вдигна повече защото пътя е под всякаква критика и незнам дали няма да хлопна в някоя дупка. А и за шофьор на по малко от месец стаж (легален с книжка) избягвам да я настъпвам.Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
-------------------------------------
1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар