149C2.046, от опит знам, че качва над 8 К. оборота...а въпросният автомобил още се движи без ремонт на двигателя.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко км\час сте вдигали с Фиатките?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
coupe 2000 написа:nikimura123 написа:е добре обаче отдавна правят вече и такива коли които правят повече от 180км :DFiat Coupe 2.0 16V ....
Коментар
-
nikimura123 написа:coupe 2000 написа:nikimura123 написа:е добре обаче отдавна правят вече и такива коли които правят повече от 180км :Dfiat coupe 2.0 16V
Коментар
-
SokOtPraskova написа:style34 написа:Това с пернишката регистрация се изтърка вече.fiat coupe 2.0 16V
Коментар
-
SokOtPraskova написа:style34 написа:Това с пернишката регистрация се изтърка вече.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
е аз с купенцето съм карал с 220 на магистралата и то доволно време ама напрао си гледах стрелкат ана бензина как пада...... удоволствието беше кратко, ама така де тези километри само за магистрала никаде другаде нека всички бъдем разумниYOU CAN RUN... BUT YOU'LL JUST DIE TIRED !!!
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer 103 hp
Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
BEGACHKI
Коментар
-
RaggaJungle написа:е аз с купенцето съм карал с 220 на магистралата и то доволно време ама напрао си гледах стрелкат ана бензина как пада...... удоволствието беше кратко, ама така де тези километри само за магистрала никаде другаде нека всички бъдем разумниFiat Coupe 2.0 16V ....
Коментар
-
style34 написа:SokOtPraskova написа:style34 написа:Това с пернишката регистрация се изтърка вече.Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
cveteca написа:колега style34,я кажи с твоята колко си правил(сигурно си писал вече но не ми се чете назад).Не друго но и моето Браво е 1,6 16В 96 (видях в подписа ти че и ти си с такава),обаче колкото и да го мъча,му е трудно да качи над 150-160 МАХ.Та се питам дали в моята е проблема,или толкова си могат?forza la FIAT
http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo
Коментар
-
RaggaJungle написа:е аз с купенцето съм карал с 220 на магистралата и то доволно време ама напрао си гледах стрелкат ана бензина как пада...... удоволствието беше кратко, ама така де тези километри само за магистрала никаде другаде нека всички бъдем разумниfiat coupe 2.0 16V
Коментар
-
coupe 2000 написа:RaggaJungle написа:е аз с купенцето съм карал с 220 на магистралата и то доволно време ама напрао си гледах стрелкат ана бензина как пада...... удоволствието беше кратко, ама така де тези километри само за магистрала никаде другаде нека всички бъдем разумниYOU CAN RUN... BUT YOU'LL JUST DIE TIRED !!!
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer 103 hp
Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
BEGACHKI
Коментар
-
Аз фиатката я карам само градско, така че нямам рекорди два три-пъти е виждала магистрала и мах 130-140 но никога нито съм я мъчил нито засичал● MB Е320 CDI 4 Matic 11.2007 ● Mazda 3 BL 08.2011 ● Toyota Hilux 2,5 D-4D 05.2007 ● Punto 1,2 SPI 10.1998 ●
o Експертни оценки на имоти. Бизнес оценки o
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар