Хмм от скоро имам фиатчето и снощи докато карах се поовлякох пътя имаше неравности но пък бравото се представи добре 200 и искаше още но пък не бях сам и го отпуснах да не се мъчи иначе не очаквах да е толкова стабилно макар и с 14-ки 185 80 но идва лято и джантите се купуват лесно :P :P :P
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко км\час сте вдигали с Фиатките?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
sugarboy написа:Това имам предвид - Мареата е нестабилна при тези скорости, какво остава за Бравото.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Натискал съм фиатката само веднъж - като я взех, което беше голяма глупост защото не познавах колата още (нито гумите знаех в какво състояние са нито дали баланса е наред - нищо). малко над 120 се появи лека вибрация, засили се след 140 а към 165 волана се тресеше като болен от треска, стана така че се разминах с една кола и тогава ми светна че нещо съм в одно от онези състояния когато не мисля много много - та намалих и карах известно време с 80 ама после пак 100 - 120 Това на м/у градски път - някаде м/у Враца и Монтана.Скорости обичам но осъзнавам колко е опасно, затова като те присърби - по добре иди на картинг да се пребиеш със 30 от колкото със 130
Коментар
-
С моят Фиат Браво 1.6 на бензин това лято по магистралата София-Пловдив-Бургас толкова беше чист пътят, че стигнах 150км/ч. И това ми беше излишно, защото возех малките си деца отзад и не беше никак разумно да карам с такава скорост, но се поддадох на тръпката, за което не съжалявам. Не зная, кога пак ще ми се отдаде възможност да натисна педала. Отивам в страна, където няма магистрали по простата причина, че градовете са много близо един до друг, при това движението е организирано по английския модел, тоест, ляв волан, ляво движение... :D И представа си нямам как ще свикна с обратните рефлекси, поне в началото не мога и да си помисля да карам бързо.Have a Big dream, take small steps!
Коментар
-
Lane Staley написа:dARLA написа::D И представа си нямам как ще свикна с обратните рефлекси, поне в началото не мога и да си помисля да карам бързо.Have a Big dream, take small steps!
Коментар
-
Аз пък с 210 добре усещах колата. В смисъл такъв, не я усещах неуправляема Само дето малко тръскаше повече ама то по тази наша магистрала Русе-Варна ..."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
tyson написа:Аз пък с 210 добре усещах колата. В смисъл такъв, не я усещах неуправляема Само дето малко тръскаше повече ама то по тази наша магистрала Русе-Варна ...Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Geraka Пуснато на: Чет Дек 18, 2008 11:32 am Заглавие: -------------------------------------------------------------------------------- tyson написа:Аз пък с 210 добре усещах колата. В смисъл такъв, не я усещах неуправляема Само дето малко тръскаше повече ама то по тази наша магистрала Русе-Варна ... А какво значи, че си я усещал добре при 210км/ч....Усещал си я добре...ама нали се сещаш, че и най-леката корекция на курса на движение ще е фатална при тази скорост с тая кола, особено с тая хидравлика, която изобщо не е за такива скорости...."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар