С фиатката повече от 170-175 не съм вдигал,но иначе съм стигал до 240 с меро.моята фиатка на 170 е с 5500-6000 оборота и затова не смея да я жуля повече иначе не вярвах че ще е толкова стабилна на високи скорости.НО ТОВА ГО ПРАВЯ САМО КАТО СЪМ САМ !!!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко км\час сте вдигали с Фиатките?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
-
tyson написа:Това е от изминалото лято, с гуми 195/50/15 и климатик ОН http://www.youtube.com/watch?v=d3IA5...eature=channel>>> PUNTO POWER - HGT<<<
Коментар
-
Все файда, цялата магистрала я минах на гъза на една нова тройка БМВ, на няколко пъти той беше зад мене. И аз не претендирам за максимална скорост. Силата ми е до 180 Важно е ускорението"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Immortal написа:Миналата седмица, на прибиране от гр.Септември си карам аз по магистралата със 130 км/ч.Тъкмо започнах изпреварване на два тира, отзад ми пресвяткат някакви ксенони... да се махам демек. Ми... махнах се, натискайки газта на Делтата до долу. Като преминах 200 ксеноните спряха да се приближават, а като я закрепих на 230 изостанаха доста назад. Позадържах така докато фаровете отзад съвсем изчезнат и после си върнах на 130... Всъщност педалът не беше съвсем до долу, вероятно можеше още мъничко, но оборотомера беше почти на границата на червената зона и не посмях да я държа дълго там.Удоволствието е неописуемо, лошото е, че не с единия, ами с двата крака си в гроба... (Моля, не правете това у дома си. Разказаната история е изпълнена от професионалисти )П.С. Излишно е да казвам, че г-жа Immortal си беше по това време в къщи. Никога не рискувам така, когато не съм сам!Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
-
nanobanano написа:Immortal написа:Миналата седмица, на прибиране от гр.Септември си карам аз по магистралата със 130 км/ч.Тъкмо започнах изпреварване на два тира, отзад ми пресвяткат някакви ксенони... да се махам демек. Ми... махнах се, натискайки газта на Делтата до долу. Като преминах 200 ксеноните спряха да се приближават, а като я закрепих на 230 изостанаха доста назад. Позадържах така докато фаровете отзад съвсем изчезнат и после си върнах на 130... Всъщност педалът не беше съвсем до долу, вероятно можеше още мъничко, но оборотомера беше почти на границата на червената зона и не посмях да я държа дълго там.Удоволствието е неописуемо, лошото е, че не с единия, ами с двата крака си в гроба... (Моля, не правете това у дома си. Разказаната история е изпълнена от професионалисти )П.С. Излишно е да казвам, че г-жа Immortal си беше по това време в къщи. Никога не рискувам така, когато не съм сам!>>> PUNTO POWER - HGT<<<
Коментар
-
nanobanano написа:Чл. 182. (Изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) 2) Водач, който превиши разрешената скорост извън населено място, се наказва, както следва:6. за превишаване над 51 км/ч - с глоба 200 лв. и 3 месеца лишаване от право да управлява моторно превозно средство.отнемат се 12 контролни точки. :D
Коментар
-
koolio написа:На Хемус има само едно място, където може да се кара със 180 - след четвъртия тунел в посока София. Другаде с над 150 е прекалено рисковано.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Имаш право, в началото на магистралата също може да се шпори, но там са само две ленти, а и движението обикновено е натоварено, затова там съм максимум със 160. На хемус обаче само името му е магистрала. На Тракия след Пловдив 190 не се усещат, а между Карнобат и Бургас също е перфектно.Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
Volvo S60 Sport 2.4D
Коментар
-
koolio написа:На хемус обаче само името му е магистрала. На Тракия след Пловдив 190 не се усещат, а между Карнобат и Бургас също е перфектно.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар