Това да се качиш и да смачкаш педала до ламарината не те прави голям шофъор,най-много да те направи на ваденка на някоя мантинела....като гледам само как се мачкат колите при краш тестовете ми става лошо...и то като се знае,че там ударите ги правят с около 50-70 км/ч,предстаеям си при по-голяма скорост просто си фанал пътя тогава И аз съм вършил глупоста доста пъти да карам с нереално висока скорост (260км/ч единият път),но се надявам да не изглупявам друг път
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко км\час сте вдигали с Фиатките?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
dikanio написа:Не може повече. Това сам и с пълен резервоар.Отчитайки грешката на километража, заводските данни (184км/ч) са горе-долу верни. А купето определено не е предвидено за тази скорост, така че няма какво да си мъчим колите.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
:P 205-210 км/ч обаче следваха завой,а много носи задницата и затова намалих да не вземе да се разтанцува че ми се е случвало та щях да влезна в едно дере.... На магистрала несъм я настъпвал още. Това на бензин на газ не съм я пробвал пък и тя не ми е нагласена както трябва за моментаFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
Atanas71 написа:dikanio написа:Не може повече. Това сам и с пълен резервоар.Отчитайки грешката на километража, заводските данни (184км/ч) са горе-долу верни. А купето определено не е предвидено за тази скорост, така че няма какво да си мъчим колите.
Коментар
-
dikanio написа:Atanas71 написа:dikanio написа:Не може повече. Това сам и с пълен резервоар.Отчитайки грешката на километража, заводските данни (184км/ч) са горе-долу верни. А купето определено не е предвидено за тази скорост, така че няма какво да си мъчим колите.Bravo 1.6 16v
Коментар
-
chris написа:Аз имах едно Ауди 80, което на 4-та вдигаше повече от колкото на 5-та. Даже после видах и в книжката му си пишеше - максимална скорост се постига на 4-та скорост - не знам логиката каква е, но може при всички коли да е така. Трябва да го пробвам и с Фиата, просто не съм се сещал.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:chris написа:Аз имах едно Ауди 80, което на 4-та вдигаше повече от колкото на 5-та. Даже после видах и в книжката му си пишеше - максимална скорост се постига на 4-та скорост - не знам логиката каква е, но може при всички коли да е така. Трябва да го пробвам и с Фиата, просто не съм се сещал.Bravo 1.6 16v
Коментар
-
dikanio написа:Atanas71 написа:dikanio написа:Не може повече. Това сам и с пълен резервоар.Отчитайки грешката на километража, заводските данни (184км/ч) са горе-долу верни. А купето определено не е предвидено за тази скорост, така че няма какво да си мъчим колите.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар