Аз съм вдигал и 270 ама с мотора на прав участък от магистралата когато няма коли и то само за няколко секунди.Не казвам че е безопасно но имайте впредвид че тази скорост се достига от мотора за времето за което една марея 1,6 на газ ще вдигне 140,тоест не усещащ някак си,по ме е страх с мареята докато вдигам 200 отколкото с мотора докато вдигам 260.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко км\час сте вдигали с Фиатките?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: fiat punto 1.6 spoting
vesk0nti написа:вчера го купих и на първият тест, който направих 185км/ч на равно. при леко надолнище стигна 195км/ч :D
Коментар
-
Re: fiat punto 1.6 spoting
vesk0nti написа:вчера го купих и на първият тест, който направих 185км/ч на равно. при леко надолнище стигна 195км/ч :DFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Те и тия нощеска са направили кошия ,но се оказала последна http://www.dnes.bg/article.php?id=58899
Коментар
-
Колата от профила.На магистралата малко над 260км/ч по километраж а навигацията ми показваше 248км/ч.P.S. Километража го изпълва доста бързо...скоро клипFiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
Мда, определено тая тема трябва да се заключи. Още си спомням миналото лято как едно БМВ 7-а серия се разпиля с 230 км/ч по магистралата. А ми се струва, че е много по-надеждно от вашите или от моята кола, с доста повече системи за безопасност и т.н. Както и да е, всеки решава за себе си, само невинни жертви да няма, че освен самоубийци ще станете убийци.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Мда, определено тая тема трябва да се заключи. Още си спомням миналото лято как едно БМВ 7-а серия се разпиля с 230 км/ч по магистралата. А ми се струва, че е много по-надеждно от вашите или от моята кола, с доста повече системи за безопасност и т.н. Както и да е, всеки решава за себе си, само невинни жертви да няма, че освен самоубийци ще станете убийци.Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар