Аз веднъж като се ядосах и й вдигнах шеасе !!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко км\час сте вдигали с Фиатките?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Да не пропусна да се "похваля" и аз... 160 на магистралата Варна-София. Предвид че я карам на газ...лошото е че докато се зверя да видя оборотите (касен следобед срещу слънцето) и нещо изпуши.... оказаха се пари от антифриза който ми се изля в краката през спуканото парно.Честито на печелившите... страшничко беше, но слава богу освен ново парно други поражения няма.Темпра 1991 1.6Fiat Tempra, 1.6, 1991
Коментар
-
Айде нека си кажа и аз,че мира не ми дава ... често пътувам извънградско и не само че се изкушавам,но и го правя ... нормално поддържам 140-160 на магистрала ,а когато има възможност и при добър път и видимост до 180 .Чувствам обаче че колата може още .... при 180 и педал не напълно натиснат просто я усещам как продължава да си дърпа.Смених гуми и джанти и вече не тресе ... дори не усещам кога вдигам 140 до 160 ,от там се усеща защото просто подминавам доста бързо останалите ... и да не пропусна аз съм от ония дето като карат с 160 и повече и са в лявото платно през цялото време и мижа мигача за изпреварване за да не реши някой ТИР да изпревари някоя Ладичка с 80-90 км в час.И всичките ми възможни светлини са пуснати защото ми се е налагало да направя спиране на 0 ( нула ) километра на магистрала заради един некадърник дето не само че не пусна мигач , но и не погледна в огледалото за задно виждане дали идва някой или не!Смятайте колко близо съм била след като съм видяла,че той не е погледнал и какво набиване на спирачки от моя страна падна и после яко го поздравих като свалих джама ... яко каруцарка ставам като се кача в колата , а иначе съм възпитано дете тези дето ме знаят ще потвърдят !Скоро ми се случи да изпреварвам един ТИР с около 120 и през цялото време зад него караха 2 БеЕмВе та и един Мерцедес и можеха да изпреварят , но в момента в който моята предница се изравни със задницата на ТИР-а те се шмугнаха между мен и тира с невероятна скорост отваряйки 3 лента за движение,набутаха ме в мантинелите и изкараха акъла на сестра ми и тя от тогава си ходи без акъл Луди има всякакви и не е проблем в скоростта,а в това,че не умеят да шофират а карат опасно големи и мощни коли
Коментар
-
175км, скоростен експеримент на магистралата Девня-Варна. Ама по баира надолу Може и повече, но мен ме е страх - в един момент имам чувството, че много малко от управлението на FIAT-а зависи от мен..., а не искам да е така. От тогава - извън града карам с 90-100... Ако ме засечете нейде - не ме псувайте.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Не помня дали съм писал в тази тема и с риск да се повторя ще дам инфо.Два пъти съм я пробвал Мареата и повече няма да го направя защото ми е жал за мотора.Няма никакви задръжки на равен участък без товар и пътници 185 залепя без да се чуди при 4300 оборота и си стои там без да мърда или да се задъха.Ограничен е мотора на 4300 и това е.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
phoenix написа:С баба Темпра около 160, ама на магистралата от Ямбол към Бургас, карах след Имортал (Деян) и до 150 карах след него, след което почнах да изоставам все едно съм дръпнал ръчната, а той ми звъни по телефона че карал с 200 и да не съм карал на задна
Коментар
-
Ограниченията на скоростта по националната мрежа не бяха ли 50-90-130??? Баси нарушителите дето сме...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар