hit-ko написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко км\час сте вдигали с Фиатките?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
С моя Фиат Типо 1.4i.e. съм качвал до 150, но на аутобан в Австрия. От предишния собственик знам, че е качвал почти до 160. На този модел по книга му дават максимална скорост 161 km/h нищо, че на километража пише 200 Или както казваше Иванчо (от серията вицове Иванчо и Марийка) - да не вярваш на написаноFIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
me_to_u написа:А как се държеше Уното при такава скорост ? А къде е стрелката на манометъра за турбинатаprog написа:jorko написа:ето ... с гуми 195/45/15prog написа:това е преди 1 седмица на магистралата за Пловдив. сори че е така размазандо ефект...
Коментар
-
Вчера, след консултация с Вантотрейд ме посъветваха да ’продухам’ дюзите на инжекциона с добавка и да ’понатисна’ колата по магистралата. Ами - 230 и можеше да ускори още, ама много камиони и тирове точно тогава решаваха да се изпреварват, а с тази скорост ги настигам по-бързо, отколкото те могат да преценят с колко точно се движа Жалко, че нямах фотоапарат, можех да си сменя аватараAlles in Ordnung
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар