Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко км\час сте вдигали с Фиатките?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: Tipo

Mitko написа:
    Fil написа:
    jorko написа:
    прекъсвач на 5та ... около 250
    прекъсва4 на 5-та доста над 260 )))
    Я кажи кой беше тупнал Tipo-то в mobile.bg за продан Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
    .... де да знаех кой е Yellow_Flash_Colorz_PDT_01

Коментар

jorko написа:
      прекъсвач на 5-та ... около 250
      Грешка имаше в сметките, прекъсвача е на 268

Коментар

jorko написа:
        jorko написа:
        прекъсвач на 5-та ... около 250
        Грешка имаше в сметките, прекъсвача е на 268
        тва прави 7000 об/мин., ако скоростите са ти сток

Коментар

прави 7200, на колкото ми е прекъсвача , иначе гумите са ми 215/40/16 и който иска може да ми провери сметките

Коментар

аз ги смятах с 215/45/16 така че грешката е моя

Коментар

BO написа:
              Сигурно колегата се е объркал-имал е в предвид 3-та сигурно!Защото на 4-та на мен 1.6 и.е. на 170 на 4-та съм 6000 но на 3-та не съм пробвал колко съм!Ама искам да пробвам колко ще вдигна лятото колко ще вдигна с новички гуми че сега задницата ми играе все едно "валс"!
              В интерес на истината точните цифри ми се губят, това мисля че видях на километража. При гонка не гледаш постоянно в уредите...Сега ще ме накарате да ида пак на пистата да направя един тест, за да бъда по-конкретен. На 5-та с 3000 обор. съм точно на 100 км/ч. Не знам дали е нормално...

Коментар

Immortal написа:
                BO написа:
                Сигурно колегата се е объркал-имал е в предвид 3-та сигурно!Защото на 4-та на мен 1.6 и.е. на 170 на 4-та съм 6000 но на 3-та не съм пробвал колко съм!Ама искам да пробвам колко ще вдигна лятото колко ще вдигна с новички гуми че сега задницата ми играе все едно "валс"!
                В интерес на истината точните цифри ми се губят, това мисля че видях на километража. При гонка не гледаш постоянно в уредите...Сега ще ме накарате да ида пак на пистата да направя един тест, за да бъда по-конкретен. На 5-та с 3000 обор. съм точно на 100 км/ч. Не знам дали е нормално...
                Не знам дали е нормално. Аз съм с 1.6 ДОНС и на 3000 на 5-та съм със 112.
                Tipo DGT, 1.6 DOHC

Коментар

с едно Уно 75 i.e. SX ’92 правя 5000 оборота на 5-та с гуми 185/60/14, но нямам данни за предавателните числа и не знам колко км/ч точно прави това Някой да има инфо по въпроса ?Намерих инфото, 187 км/ч :D

Коментар

а това ?

Темпра 1.4 карбуратор - празна и пълна все 180 км.
                    -------------------------------
                    0898506763

Коментар

Re: а това ?

значи трябва старт с тебе да направим

Коментар

а така дееее.....

когато кажеш, много по-леко ти е Уното но важно е участието, нали?
                        -------------------------------
                        0898506763

Коментар

С моятя Темпра съм вдигал 188 както бях писал във форума за плюсовете и минусите - 1,9 TD. Преди имах Фиат типо 1,6 двувалка и съм го настъпвал най-мого 180, но ми се струва че надали можеше да вдигне повече от това. Иначе от Темпрата и специално от мотора и съм много по доволен - определено се държи по-добре от типото при високи скорости, но то пък като че ли веше по-стабилно в завой. Иначе най високата скорост, която съм вдигал беше преди около 3 години с една Алфа 156 2,0 t.s. 155 коня - един клиент я беше докарал в сервиза да и сменяме амортисьори и след това я пробвах на магистралата от Варна към Шумен - вдигнах около 225, можеше още но мен просто ме достраша. Абе незнам ама усещането беше много яко.
                          Alfa 156 2.4JTD ~180p.s., Alfa 145 1.9 JTD~140p.s., MAREA 2.4TD124p.s., TEMPRA 1.9 TD-92p.s., TIPO 1.6 2act-90p.s.

Коментар

Аз с моето Типо-145 km/h, но скоростта не ми е била цел. Можеше и още.
                            Фиат Типо 1.4 DGT, карбуратор

Коментар

Аз не съм привърженик на високите скорости.Максимум съм пробвал на газ до 150км/ч. но дори и по могистралата обикновено си карам със 100-110км/ч.За никъде не бързам и е по важно все пак да стигна там за където съм тръгнал
                              SKODA 105L '78
                              PUNTO 1.2 MPI ELX '94
                              FIAT 126p '89
                              TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
                              GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

за скороста на Фиатките

160 км/ч на равно на 5-та 4000 об., 4-ма в колата, 3000 об., 110км/ч., 2700об. 100км/ч .Всичко на 5-та.Можеше още, но ме достраша.Обикновевнно карам с 100/110.835С1.000/1.6.i.е.-комби.
                                Tempra 1.6 i.e SW

Коментар

Working...
                                X