Stilo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко км\час сте вдигали с Фиатките?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Вдигал съм максимум 175 на м-ла Хемус в посока Ботевград веднага след Яна, но започнаха завоите по виадуктите, и тъй като "нямах" амортисьори не посмях повече, а педала на газта имаше още ход....Сега смених амортисьорите (на единият стеблото се клатеше странично по целия диаметър), но не съм я пробвал още.Иначе в града от скука съм вдигал на трета 120, като човека на задната седалка не можеше да се протегне да вземе 50 лева от таблото...... (малко ме влече хазарта)Забравих да кажа, че карам Croma 2.0Tiе...150ксКара Croma 2.0Tie
Коментар
-
бреееееееееееееееее
Чакаите и аз да се похваля де.Миналата година ходихме у Софията да зимаме кола с бащата.БМВ-320 взехме.На вращане от София до пловдив направихме гонка.200-220 км/ч.Колкото пише през цялата магистрала.ХА и двете коли издържаха.Да не повярваш.това е бих казал тест за двигателите на фиат.Е в Пловдив се наложи да сменям задни гуми тъй като се раздуха по граиферите :D За малко да се праснат .Та голяма гонка стана още повече че имаще по магистралата и 4 мотора с които се гонехме иначе немаше да е интересно. :D И то кат си представите че сам на гас. а?Много ми е пъргава бравата, не мога да го ударжам като види магистрала. :DFIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
Re: бреееееееееееееееее
galinchooo написа:Чакаите и аз да се похваля де.Миналата година ходихме у Софията да зимаме кола с бащата.БМВ-320 взехме.На вращане от София до пловдив направихме гонка.200-220 км/ч.Колкото пише през цялата магистрала.ХА и двете коли издаржаха.Да не повярваш.това е бих казал тест за двигателите на фият.Е в Пловдив се наложи да сменям задни гуми таи като се раздуха по граиферите :D За малкода се праснат .Та голяма гонка стана още повече че имаще по магистралата и 4 мотора с които се гонехме иначе немаше да е интересно. :D И то кат си представите че сам на гас. а?Много ми е паргава бравата, не мога да го ударжам като види магистрала. :DAlfa Romeo 166 2,4 JTD
Porsche 944 S2
http://www.valmcrae.snimka.bg/
http://vbox7.com/user:val_mcrae
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
Коментар
-
Re: бреееееееееееееееее
val_mcrae написа:galinchooo написа:Чакаите и аз да се похваля де.Миналата година ходихме у Софията да зимаме кола с бащата.БМВ-320 взехме.На вращане от София до пловдив направихме гонка.200-220 км/ч.Колкото пише през цялата магистрала.ХА и двете коли издаржаха.Да не повярваш.това е бих казал тест за двигателите на фият.Е в Пловдив се наложи да сменям задни гуми таи като се раздуха по граиферите :D За малкода се праснат .Та голяма гонка стана още повече че имаще по магистралата и 4 мотора с които се гонехме иначе немаше да е интересно. :D И то кат си представите че сам на гас. а?Много ми е паргава бравата, не мога да го ударжам като види магистрала. :D_______________________________________
0885261834
Коментар
-
Е значи съм на добро ниво с колегите. На бензин малко под 190 (можеше още малко, ама неможеш да я контролираш въобще) на газ съм стигал до 170 ама цариградското свърши иначе не я юркам въобще. Да си призная карам като БАБА или по точно като БАКШИШ (да ме прощават) Забравих... колата е Пунто 1.6 90коняFIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
Re: ммммм
Selqatin написа:galinchooo написа:вазможно е колега,обаче само ако си карал некое издухано браво/а.Е тогава е вазможно.даммммм.
Коментар
-
Re: ммммм
Selqatin написа:galinchooo написа:вазможно е колега,обаче само ако си карал некое издухано браво/а.Е тогава е вазможно.даммммм.
Коментар
-
mmmmm
М колега незнам колко бягат бравите/то,и незнам колко данак плащам за 100 или за 50 коня,НО щом тая кола в продалжение на 100км пробег даржа 200-220км/в час без да даде фира (на гас пояснявам ) значи оставям без коментар.Да не говорим че вектра 2.0 115кончета я касам на старта на 2ра с една далжина незнам.Може би в цяла балгария само моита да е напилена ли кво. :D А жестоко се самнявам да е така .Виждал сам и издухани брави дет и голф 1.4 може да ги хапне.Та аз нема да говоря по темата вече,защото ме заболяха пръстите да пиша.Ако искате вярваите, нали си ми бяга колицата пак вии се смеите.Караите си типовците. :PFIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар