170 ги направих с за първи път като се прибирах от Итал Феста ’05. Мръщеше се за повече пък и мен не ми се щеше.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко км\час сте вдигали с Фиатките?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Orcinus
icko PB7932XB написа:От С. Загора за Раднево една вечер напълних километража оборотомера беше над 7, но едва ли скороста е била 220 защото максималната на Брава 1.6 е 187км/ч, така че уместен е въпроса колко лъже километража?! А и дали грешката се натрупва със скороста или е постоянна?
Коментар
-
paparac написа:icko PB7932XB написа:От С. Загора за Раднево една вечер напълних километража оборотомера беше над 7, но едва ли скороста е била 220 защото максималната на Брава 1.6 е 187км/ч, така че уместен е въпроса колко лъже километража?! А и дали грешката се натрупва със скороста или е постоянна?FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
150 км. ч. на газ - вдига ги бързичко и без проблем, след което приятелката ми почва да пищи, така че не знам до колко може да стигне .VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:150 км. ч. на газ - вдига ги бързичко и без проблем, след което приятелката ми почва да пищи, така че не знам до колко може да стигне .фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Stilo написа:Днес с новия Seat Leon - 200 км/чдизел 1,9 TDI - 105 к.с.Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар