С Брава ЖТД 100 - 240 км/ч - пълна и 260 км/ч - празна ( без мен дори )- попътен вятър, гръцка нафта, затворени прозорци и ароматизатор АЕРОН... Нямам достатъчно доказателства за истинността на това, което съм писал, но нека слуховете започнат СЕГА... :D ПС: Скоростомера отчете гореупоменатите цифри извънредно и за последно. ( за което съм му благодарен )
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко км\час сте вдигали с Фиатките?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
http://play.vbox.bg/a6a6k1b8g9e8/Str...ng-336-km.html карах до него за да снимам с фиатаFIAT Marea ex
FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
Alfa Romeo 147 1.9 JTDm
Коментар
-
deadairplane
-
Абе, че темата е гоуфаджийска - такава е. Но на всичкото отгоре е една от най-безсмислените във форума. Обяснявам защо - ами кажете ми какво значение има колко е вдигнал Иван, колко Драган, колко аз и т.н.? Ако се хвалите с това - има си тема за хвалене и оплакване. Ама то голяма хвалба да стиснеш волана, да настъпиш газта до дупка на 10-15 годишната кочина и да стискаш зъби да не изтропа нещо и да стане белята, което както виждаме от новините не е невъзможно. На мен не ми пречи темата, само споделям мнение.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:стиснеш волана, да настъпиш газта до дупка на 10-15 годишната кочина и да стискаш зъби да не изтропа нещоFiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
-------------------------------------
1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!
Коментар
-
Хич не е голфаджийска темата. И айде стига, прекален светец и богу не е драг. Ако имаш кола и не си опитал да приближиш границите на възможностите и поне веднъж, значи си напълно достоен за Почетен Евнух в нечий харем. А дори мисля, че е добре човек да знае възможностите на колата си - това би могло да му помогне в критична ситуация.Колега, не е хвалба, но е удоволствие. Утре отивам на Беглика. Е какво да кажа - от сега предвкусвам удоволствието от шофирането в завоите.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Рекорда в София ми е 120 от Люлин през тунела посока Кино Арена 1. Но не заради тръпката, просто ми се наложи защото имах 5-6 минути до началото на матурата.... .И не казвайте че темате е голфаджийска... напоследък ние с фиатите (визирам Браво) сме по-големите селяни на пътя!Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
-------------------------------------
1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!
Коментар
-
деси_бургас написа:То темата не е голяма гордост, но само като е пробвана веднъж 220, а иначе аз на магистралата и тоооо мнооого рядко 180 , от тама на горе пунерата почва да се занася и подготвя за полет
Коментар
-
puntaro написа:деси_бургас написа:То темата не е голяма гордост, но само като е пробвана веднъж 220, а иначе аз на магистралата и тоооо мнооого рядко 180 , от тама на горе пунерата почва да се занася и подготвя за полетVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:puntaro написа:деси_бургас написа:То темата не е голяма гордост, но само като е пробвана веднъж 220, а иначе аз на магистралата и тоооо мнооого рядко 180 , от тама на горе пунерата почва да се занася и подготвя за полет
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар