Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко км\час сте вдигали с Фиатките?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

С Брава ЖТД 100 - 240 км/ч - пълна и 260 км/ч - празна ( без мен дори )- попътен вятър, гръцка нафта, затворени прозорци и ароматизатор АЕРОН... Нямам достатъчно доказателства за истинността на това, което съм писал, но нека слуховете започнат СЕГА... :D ПС: Скоростомера отчете гореупоменатите цифри извънредно и за последно. ( за което съм му благодарен )
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

С Бравока 1.6 като го взех навръщане от Италия вдигна 200 км/ч и си бише страшно А с Кромата 240 км/ч но тези скорости не са за тук по-добре сокротце че иначе

Коментар

http://play.vbox.bg/a6a6k1b8g9e8/Str...ng-336-km.html карах до него за да снимам с фиата
        FIAT Marea ex
        FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
        Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

като я изпробвах колко върви като я взех дигнах 200 и отпуснах педала защото просто стана прекалено нестабилна
          Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
          Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Коментар

deadairplane написа:
              Няма ли кой да запрати тая гоуфаджииска тема в коша? Да не би всички да сте ги вдигнали тези скорости на писта? На кой път в България е разрешено движението с 200км/ч? А и те да бяха вярни, че то при тая скорост ако е реална тези коли ще се разпаднат.

Коментар

Абе, че темата е гоуфаджийска - такава е. Но на всичкото отгоре е една от най-безсмислените във форума. Обяснявам защо - ами кажете ми какво значение има колко е вдигнал Иван, колко Драган, колко аз и т.н.? Ако се хвалите с това - има си тема за хвалене и оплакване. Ама то голяма хвалба да стиснеш волана, да настъпиш газта до дупка на 10-15 годишната кочина и да стискаш зъби да не изтропа нещо и да стане белята, което както виждаме от новините не е невъзможно. На мен не ми пречи темата, само споделям мнение.
                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                  стиснеш волана, да настъпиш газта до дупка на 10-15 годишната кочина и да стискаш зъби да не изтропа нещо
                  Като гледам колко са пълни темите в раздели бензинови и дизелови двигатели на много хора при изпитанието им е изтропало нещо :D :D :D
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
                  -------------------------------------
                  1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!

Коментар

Снощи се прибирах от Пловдив до София и понеже магистралата беше пуста около 10 км си карах с 200 км/ч.
                    '01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
                    '01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp

Коментар

Хич не е голфаджийска темата. И айде стига, прекален светец и богу не е драг. Ако имаш кола и не си опитал да приближиш границите на възможностите и поне веднъж, значи си напълно достоен за Почетен Евнух в нечий харем. А дори мисля, че е добре човек да знае възможностите на колата си - това би могло да му помогне в критична ситуация.Колега, не е хвалба, но е удоволствие. Утре отивам на Беглика. Е какво да кажа - от сега предвкусвам удоволствието от шофирането в завоите.
                      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Рекорда в София ми е 120 от Люлин през тунела посока Кино Арена 1. Но не заради тръпката, просто ми се наложи защото имах 5-6 минути до началото на матурата.... .И не казвайте че темате е голфаджийска... напоследък ние с фиатите (визирам Браво) сме по-големите селяни на пътя!
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
                        -------------------------------------
                        1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!

Коментар

То темата не е голяма гордост, но само като е пробвана веднъж 220, а иначе аз на магистралата и тоооо мнооого рядко 180 , от тама на горе пунерата почва да се занася и подготвя за полет
                          ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

деси_бургас написа:
                            То темата не е голяма гордост, но само като е пробвана веднъж 220, а иначе аз на магистралата и тоооо мнооого рядко 180 , от тама на горе пунерата почва да се занася и подготвя за полет
                            хууу де вии за рязани прожини не сте ли слушали секи ми фали спортното окачване ама вози кат каруца а като одрежеш прожините ем е по ниско и по меко вози и няма мурдане братле аз сам пробвал и ми харесва

Коментар

puntaro написа:
                              деси_бургас написа:
                              хууу де вии за рязани прожини не сте ли слушали секи ми фали спортното окачване ама вози кат каруца а като одрежеш прожините ем е по ниско и по меко вози и няма мурдане братле аз сам пробвал и ми харесва
                              Ако шофираш така, както пишеш - направо ми е чудно, че си жив да ти кажа...
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                                puntaro написа:
                                деси_бургас написа:
                                Ако шофираш така, както пишеш - направо ми е чудно, че си жив да ти кажа...
                                не сам свикнал сас кирилицата за тва пиша така (извинявам се за писането)

Коментар

Working...
                                X